• PRO TV
  • Abia despărțit de iubită, Babasha s-a reîndrăgostit! Cum arată noua lui parteneră

Abia despărțit de iubită, Babasha s-a reîndrăgostit! Cum arată noua lui parteneră

Abia despărțit de iubită, Babasha s-a reîndrăgostit! Cum arată noua lui parteneră

În urmă cu aproximativ o lună, întreaga țară afla cine este Babasha, cântăreț de manele care pe internet era în toate topurile, astfel că artiștii de la Coldplay l-au invitat să cânte alături de ei pe scenă.

Chiar dacă are milioane de fani în mediul online și melodiile lui ajung mereu în trending pe YouTube, pe Babasha nu îl știa chiar toată țara. Însă acum numele lui este cunoscut în toate colțurile României.

La acea vreme, după ce a fost huiduit și fluierat la concertul Coldplay, lui Babasha îi lua apărarea inclusiv Ruxit, artistă despre care se știa că este iubita lui.

Gallery

​Iată însă că nu a trecut foarte mult timp de la acel incident, iar presa mondenă a aflat că Babasha și Ruxit nu mai formează un cuplu! Ba mai mult decât atât, artistul s-a reîndrăgostit rapid, iar noua lui iubită este Mălina Ciubotariu, un designer vestimentar aflat la început de drum, după cum se recomandă chiar ea pe rețelele de socializare.

„M-a-ndrăgostit nebuna, vrea numai atenție”, a scris Babasha pe Instagram, în dreptul primei fotografii pe care a postat-o alături de noua lui iubită.

Așa cum era de așteptat, imaginea a adunat rapid zeci de mii de like-uri, semn că fanii se bucură pentru fericirea artistului.

Babasha a mers și la festivalul „Beach, Please!” alături de Mălina Ciubotariu, semn că este nedespărțit de noua lui iubită.

„Dragule, sunt cel mai mare fan al tău. Suporter de top. Și o să fiu alături de tine pas cu pas”, a scris tânăra pe Instagram.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni