• PRO TV
  • O cântăreață celebră a apărut beată pe un stadion și a interpretat imnul național. Interpretarea ei a stârnit un val uriaș de reacții: „Nu am fost eu” VIDEO

O cântăreață celebră a apărut beată pe un stadion și a interpretat imnul național. Interpretarea ei a stârnit un val uriaș de reacții: „Nu am fost eu” VIDEO

O cântăreață celebră a apărut beată pe un stadion și a interpretat imnul național. Interpretarea ei a stârnit un val uriaș de reacții: „Nu am fost eu” VIDEO

Ingrid Andress, o artistă de 32 de ani, a stârnit un adevărat scandal după ce a mers în stare de ebrietate pe stadion pentru a cânta inmnul național. Intepretarea ei a fost una dezastruoasă înainte de Home Run Derby, eveniment din Major League Baseball.

Reacțiile publicului au fost dure, mulți internauți etichetând prestația ei ca fiind una dintre cele mai slabe interpretări ale imnului național la un eveniment sportiv major.

Într-o postare ulterioară pe rețelele sociale, cântăreața country a recunoscut că era sub influența alcoolului în timpul interpretării și și-a cerut scuze pentru comportamentul său. Ea a declarat: „Nu am fost eu”.

Incidentul a avut loc luni, pe un stadion din Texas. Fanii au catalogat interpretarea drept cea mai proastă din istoria imnului național, conform BBC. În fața criticilor, Andress a prezentat scuze publice.

Artista și-a cerut public scuze

Într-o postare pe rețeaua X, artista de 32 de ani a recunoscut că a fost beată în timpul interpretării „Star-Spangled Banner” la Globe Life Field din Arlington, Texas, și a anunțat că va intra într-un program de dezintoxicare.

„Nu o să vă mint, aseară eram beată. Astăzi mă voi interna într-un centru pentru a primi ajutorul de care am nevoie. Aseară nu am fost eu. Îmi cer scuze MLB, tuturor fanilor și acestei țări pe care o iubesc atât de mult pentru acea interpretare. O să vă țin la curent cu dezintoxicarea, am auzit că este super distractivă”, a scris Ingrid Andress pe X.

Născută în Southfield, Michigan, și crescută în Highlands Ranch, Colorado, Ingrid Andress a lansat două albume de studio, „Lady Like” în 2020 și „Good Person” în 2022. Ea a avut două single-uri în topul Billboard Hot 100: „More Hearts Than Mine” și „Wishful Drinking”.

Andress a contribuit și la scrierea unor piese de succes, precum „Boys” cu Charli XCX și „Girl in the Mirror” cu Bebe Rexha. De-a lungul carierei sale, Ingrid Andress a primit patru nominalizări la premiile Grammy, inclusiv pentru cel mai bun artist nou în 2021, alături de Doja Cat, Phoebe Bridgers și câștigătoarea Megan Thee Stallion.

Sursa foto: captura YouTube 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni