• PRO TV
  • Motivul pentru care Jador nu și-a continuat studiile, după ce s-a înscris la doctorat. Care era visul lui înainte de a se lansa în muzică

Motivul pentru care Jador nu și-a continuat studiile, după ce s-a înscris la doctorat. Care era visul lui înainte de a se lansa în muzică

Motivul pentru care Jador nu și-a continuat studiile, după ce s-a înscris la doctorat. Care era visul lui înainte de a se lansa în muzică

Jador a dezvăluit recent care a fost visul lui înainte de a-și începe cariera muzicală.

Gallery

Jador, pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache, s-a născut la Bacău și are 29 de ani. În cadrul unui vlog, artistul a declarat că media pe care a obținut-o la Bacalaureat a fost de 7,24. Jador a ținut să precizeze că în satul în care a crescut, în județul Bacău, studiile nu reprezentau prioritatea tinerilor:

„Eu vin dintr-un mediu în care nimeni nu avea treabă cu facultatea. Totul era sub nivelul mării, în satul ăla. Eu am fost cel mai rău privit copil dintre toți și am luat Bacul”. 

După liceu, Jador s-a înscris la Academia de Studii Economice (ASE) din București, la Facultatea de Relații Economice Internaționale, potrivit fanatik.ro. Artistul a obținut diploma de licență în 2017, iar doi ani mai târziu a terminat și masterul. Tânărul și-a dorit să-și continue studiile, dar pasiunea pentru muzică a fost mai presus.

„Nu știu dacă știați, dar eu am vrut să mă fac profesor universitar. Mi-am dat licența în 2017, am terminat masterul în 2019, m-am înscris la doctorat tot în 2019 și viața mi-a surâs și am ajuns pe Taraf TV (râde) Sincer, nu aș da niciodată ce am acum nici pentru postul decanului facultății de economie”, a menționat Jador pe pagina sa de socializare.

Pe când era la școală, Jador se gândea să se facă preot


„Nu pot să zic că-mi plăcea școala, da mă distrugea tata cu bătaia, dacă îi făceam de râs. Eu vroiam să mă fac preot, dar mi-am dat seama că îmi plac prea mult femeile. Am zis că fac o greșeală prea mare. Când ți-e bine, uiți de Dumnezeu. 

Eram țîrcovnic (îl ajută pe preot la oficierea slujbei) și îmi doream foarte mult ca părinții mei să fie acolo în biserică. Ei nu și-au dorit ca eu să devin cântăreț, a spus Jador în podcastul lui Damian Drăghici.

Pe lângă activitatea muzicală, Jador a fost implicat în mai multe proiecte TV, printre care și  Survivor All Stars

Vezi și: 

Sursă foto: Instagram/ Jador

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni