• PRO TV
  • Criminalul din Vaslui, care și-a ascuns victima într-un geamantan, primele declarații despre tragedie! Motivul pentru care a recurs la un asemenea gest: „L-am ucis pentru că...”

Criminalul din Vaslui, care și-a ascuns victima într-un geamantan, primele declarații despre tragedie! Motivul pentru care a recurs la un asemenea gest: „L-am ucis pentru că...”

Criminalul din Vaslui, care și-a ascuns victima într-un geamantan, primele declarații despre tragedie! Motivul pentru care a recurs la un asemenea gest: „L-am ucis pentru că...”

Criminalul din Vaslui, care și-a ascuns victima într-o valiză, a făcut primele declarații despre tragedie. Bărbatul și-a recunoscut fapta și a dezvăluit motivul pentru care a recurs la crimă!

​O tragedie fără margini a avut loc într-o localitate din Vaslui, acolo unde trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit într-o valiză abandonată sub un pod. Cei care au descoperit geamantanul au sunat de urgență la 112, iar o echipă de poliție s-a deplasat la fața locului pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs crima. 

„Trollerul l-am găsit în felul următor: m-a sunat prietenul cel mai bun, că venea mirosul din partea aia, în curte la el. Am tras o dată şi încă o dată, şi i-am zis că e om. Eu când am trecut cu vacile pe aici am văzut că e un geamantan, dar nu mi-am dat seama că e om mort, am crezut că e gunoi. Am sunat poliţia", a spus bărbatul care a găsit valiza, potrivit spynews.ro.

La doar câteva ore de la descoperire, s-au aflat și principalii suspecți, datorită camerelor de supraveghere montate în zona respectivă. Astfel, la o zi de la tragedie, criminalul și complicele său au fost săltați de oamenii legii și duși la cea mai apropiată secție de poliție, pentru a fi audiați.

„În această seară, 16 iulie 2024, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui și a Inspectoratului General al Poliției Române, cu sprijinul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției Operațiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, au fost depistate în municipiul Brașov, două persoane, un bărbat în vârstă de 32 de ani și femeie în vârstă de 27 de ani, ambii din comuna Pungești, concubini, bănuiți că ar fi fost implicați în decesul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Oncești, județul Bacău”, a transmis IPJ Vaslui.

​Criminalul care și-a ascuns victima într-un geamantan, primele declarații. De ce l-a ucis pe bărbat

Cei doi bărbați care au abandonat geamantanul sub podul din Vaslui au fost audiați de oamenii legii și, astfel, au oferit primele declarații despre tragedie. Potrivit Gândul.ro, ucigașul a recurs la un asemenea gest deoarece bărbatul decedat ar fi întreținut relații intime cu soția criminalului.

„L-am ucis și l-am băgat în troller pentru că mi-a violat femeia”, a spus criminalul potrivit sursei citate anterior.

Înainte de a abandona cadavrul victimei, criminalul și complicele au făcut un live pe Facebook în care au pretins că se află în București, deși erau în Vaslui.

Foto: Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni