• PRO TV
  • Betty Salam, primele declarații despre separarea de soțul său, Cătălin Vișănescu. Artista a lămurit întreaga situație: „Trec printr-o perioadă puțin mai dificilă”

Betty Salam, primele declarații despre separarea de soțul său, Cătălin Vișănescu. Artista a lămurit întreaga situație: „Trec printr-o perioadă puțin mai dificilă”

Betty Salam, primele declarații despre separarea de soțul său, Cătălin Vișănescu. Artista a lămurit întreaga situație: „Trec printr-o perioadă puțin mai dificilă”

Fiica lui Florin Salam a făcut primele dezvăluiri despre zvonurile legate de separarea de soțul său, Cătălin Vișănescu. Ce se întâmplă, de fapt, în relația celor doi.

Betty Salam, fiica celebrului cântăreț de manele, a vorbit despre speculațiile în ceea ce privește despărțirea de partenerul său. Artista spune că traversează o perioadă foarte dificilă și că are nevoie de o pauză pentru a-și putea pune gândurile în ordine.

De asemenea, Betty Vișănescu a mărturisit că nu este vorba despre niciun alt bărbat nou în viața sa și că este în continuare susținută de soțul ei.

„Am rămas fără mamă de la 8 ani, iar responsabilitățile au fost destul de mari. Odată cu responsabilitățile a venit și o anxietate la pachet cu care se confruntă jumătate din populație. Trec printr-o perioadă puțin mai dificilă, dar cum nu m-a doborât nimic până acum, nici nu mă va doborî. Soțul meu mă susține, eu îl susțin pe el.

Pauza pe care am decis împreună cu el să o luăm nu este din niciun alt motiv. Nu există niciun bărbat în viața mea. În primul rând nu am timpul necesar pentru așa ceva, nu doresc decât să mă refac din orice punct de vedere”, a mărturisit Betty Salam, pentru un post TV.

Fiica lui Florin Salam a recunoscut, de asemenea, că toate comentariile și speculațiile din ultima vreme nu i-au făcut decât foarte mult rău și a ținut să sublinieze faptul că scopul separarii nu este, în niciun caz, despărțirea definitivă de tatăl copilului său.

„E o perioadă puțin mai dificilă într-adevăr. (…) Vreau să se pună stop la tot ce se vorbește pentru că m-am săturat. Mă dor toate aceste lucruri, pentru că numai eu știu sufletul meu. (…) Numai eu știu cât mă străduiesc și eu să fiu cineva în viață, și nu vreau să arunce nimeni cu noroi către mine.

Cătălin este și va fi bărbatul meu, îl respect, el mă respectă pe mine, numai că oamenii trebuie să înțeleagă că sunt vremuri noi, iar o pauză îți poate salva relația. Eu nu am divorțat, nu voi divorța. Noi ținem legătura zi de zi. Noi vorbim, ne vedem, luăm masa împreună”, a mai spus Betty Salam.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni