• PRO TV
  • Niculina Stoican este în doliu! Vedeta a făcut anunțul sfâșietor în urmă cu puțin timp: „Nu știu ce am să mă fac...”

Niculina Stoican este în doliu! Vedeta a făcut anunțul sfâșietor în urmă cu puțin timp: „Nu știu ce am să mă fac...”

Niculina Stoican este în doliu! Vedeta a făcut anunțul sfâșietor în urmă cu puțin timp: „Nu știu ce am să mă fac...”

Niculina Stoican traversează momente extrem de dificile după ce bunica ei, cea care a crescut-o și a susținut-o necondiționat, s-a stins din viață. .

Gallery

​Îndrăgita artistă a împărtășit vestea tristă cu fanii săi printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, însoțit de o fotografie veche în care apare alături de bunica sa. Legătura dintre cele două a fost mereu una foarte puternică, bunica fiind cea care a crescut-o și a sprijinit-o de-a lungul carierei sale muzicale.

Pentru Niculina, pierderea bunicii este devastatoare. Ea a scris un mesaj sfâșietor pe Facebook, aducând un ultim omagiu femeii care a fost un pilon important în viața ei. Artista a exprimat cât de mult și-ar fi dorit ca bunica să fie alături de ea pentru totdeauna, dar soarta a avut alte planuri.

„E primul răsărit fără matale MǍICUȚǍ. Și nu știu ce am să mă fac, nu te mai văd, nu te mai aud, nu te mai găsesc. Și-mi tot spuneai “vine și vremea să plec, nu mă poți tu ține cât lumea”, dar eu te-aș fi ținut, că erai LUMEA MEA. Și iar nu știu ce am să mă fac, fără grija matale, fără vorbele matale. Cine se mai roagă pentru mine cum te rugai matale “să-ți dea Dumnezeu sănătate cǎ pe toate le descurci, să te mileascǎ și pe tine copilu tău cum m-ați milit voi pe mine”. Și-mi aduc aminte cum îmi spuneai când te întrebam cum să mă descurc “să faci cum ai știi, da să nu-ți fie rușine de ce-ai făcut”. De la cine mai iau eu VORBǍ DE NĂDEJDE măicuțǎ. Și nu știu ce-am să mă fac. Să te HODINI măicuța mea a bună, ÎN LUMINǍ. Pe PǍMÂNT ne-ai purtat de grijă, din CER să ne ocrotești. EU, nu știu ce-am să mă fac fără MATALE”, se arată în mesajul postat de Niculina Stoican pe Facebook.

​De când vestea tristă a fost făcută publică, mesajele de condoleanțe au început să curgă din partea fanilor și prietenilor, care îi oferă sprijinul lor în aceste momente dificile. Niculina Stoican a mărturisit că prima dimineață fără bunica ei a fost deosebit de dureroasă, iar acum încearcă să își găsească liniștea într-o perioadă atât de tulburătoare.

Amintirile frumoase trăite alături de bunica sa rămân acum doar în sufletul artistei, care se confruntă cu o durere profundă. Pierderea este una enormă, iar Niculina se luptă să se împace cu absența celei care a fost mereu un sprijin neclintit în viața ei.

Bunica Niculinei se confrunta cu mai multe probleme de sănătate, după cum anunțase chiar artista în urmă cu câteva săptămâni:

„Bunica mea este bolnăvioară, are probleme cu inima și a avut în ultima perioadă niște probeme, iar eu m-am speriat. I-am făcut toate investigațiile, am adus-o la mine la Târgu Jiu. E de o săptămână la mine și probabil că o să mai stea o săptămână, dar de ieri se simte mult mai bine, iar eu sunt foarte, foarte fericită”, a dezvăluit Niculina Stoican.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni