• PRO TV
  • Are 48 de ani, patru nașteri la activ și arată splendid! Soția lui Matt Damon a făcut furori pe o plajă din Grecia! Cum arată barmanița care l-a cucerit pe actor în urmă cu 20 de ani

Are 48 de ani, patru nașteri la activ și arată splendid! Soția lui Matt Damon a făcut furori pe o plajă din Grecia! Cum arată barmanița care l-a cucerit pe actor în urmă cu 20 de ani

Are 48 de ani, patru nașteri la activ și arată splendid! Soția lui Matt Damon a făcut furori pe o plajă din Grecia! Cum arată barmanița care l-a cucerit pe actor în urmă cu 20 de ani

Spre deosebire de bunul lui prieten Ben Affleck, Matt Damon chiar are noroc în dragoste și și-a găsit sufletul pereche în urmă cu 20 de ani. Cea care l-a cucerit iremediabil este Luciana Barroso, o argentinianca superbă pe care a cunoscut-o într-un bar în care aceasta lucra ca barmaniță.

Gallery

Matt Damon și Luciana Barroso formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, iar povestea lor de dragoste pare desprinsă dintr-un film. 

Între Luciana și starul din “Identitatea lui Bourne” a fost dragoste la prima vedere. Actorul și-a întâlnit jumătatea în 2003, la Miami, într-un bar. Luciana lucra la acea vreme ca barmaniță.

Cei doi s-au căsătorit în 2005, iar un an mai târziu bruneta a adus pe lume primul copil al cuplului. Matt și Luciana au împreună trei fete: Isabella, Gia și Stella, iar actorul este tată vitreg și pentru Alexia, fiica Lucianei din prima căsnicie. 

Luciana, care are patru nașteri la activ și va împlini 48 de ani peste câteva zile, arată impecabil la brațul soțului ei. Argentinianca a făcut furori în rarele ocazii în care și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de soțul.

​Luciana nu a impresionat audiența doar pe covorul roșu, ci și la plajă unde și-a etalat silueta fără cusur. Recent, paparazzii i-au surprins pe Matt și Luciana în timp ce se bronzau pe o plajă din Grecia. Starul de la Hollywood a ales Mykonos, una dintre destinațiile de vacanță preferate ale vedetelor.

Luciana și Matt le-au avut alături și pe fiicele lor. Bruneta de 48 de ani părea mai degrabă sora celor trei fete pe care le are cu Matt Damon. Soția actorul a făcut parada costumelor de baie și a ales seturi de două piese, care i-au pus în valoare bustul generos și picioarele tonifiate. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Și Matt Damon are mare grijă de felul în care arată și se află într-o formă fizică de invidiat. La 53 de ani, starul din „Identitatea lui Bourne”, „Marțianul” sau „Oppenheimer” și-a etalat trupul plin mușchi pe plaja din Grecia.  

Fotografii: Profimedia Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni