• PRO TV
  • Horoscop zilnic 17 iulie 2024. Leii vor lua decizii care țin de carieră, iar Gemenii ar putea avea parte de câștiguri surpriză

Horoscop zilnic 17 iulie 2024. Leii vor lua decizii care țin de carieră, iar Gemenii ar putea avea parte de câștiguri surpriză

Horoscop zilnic 17 iulie 2024. Leii vor lua decizii care țin de carieră, iar Gemenii ar putea avea parte de câștiguri surpriză

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de miercuri, 17 iulie 2024.

Berbec

Astăzi, te detașezi de problemele, care te-au frământat în ultima perioadă. Aspectul armonios, care se formează între Venus, planeta iubirii, și Luna din sfera călătoriilor, te duce cu gândul la vacanță, îți dă o dispoziție bună și traversezi o zi în care ești inspirat și ai idei originale.

Taur

Astăzi este posibil să ai o perspectivă diferită asupra unor lucruri pe care până acum le vedeai altfel. La serviciu, ai idei originale, care duc către progres într-un proiect. În partea a doua a zilei, faci niște investiții în casă sau primești o sumă de bani de la părinți.

Gemeni

Astăzi, poți purta niște dialoguri cu partenerul de cuplu sau cineva cu care flirtezi, astfel încât să restabilești conexiunea. În planul financiar, te poți aștepta la niște câștiguri surpriză. La serviciu ai o comunicare bună cu șefii și rezolvați chestiuni mai vechi.

Rac 

Astăzi se activează sfera muncii și activităților profesionale și ești foarte productiv. Cu Soarele în tranzit prin zodia ta te poți afirma, să te faci vizibil și ai curaj să-ți exprimi punctele de vedere. Pe de altă parte, dacă simți că ai nevoie de mai multă odihnă, încerci să găsești un echilibru între muncă și odihnă.

Leu

Astăzi ai susținere sau cei cu care interacționezi îți împărtășesc ideile, perspectiva și credințele/principiile. Ai intuiție în luarea unor decizii care țin de carieră, însă ai și sprijin de la persoane cu putere de decizie. Îți deschizi mintea către abordări noi și este posibil să dai curs unei oferte de job.

Fecioară 

În prima parte a zilei, te preocupă casa și chestiunile gospodărești și rezolvarea unui context locativ, o reparație. În partea a doua a zilei, ai nevoie să socializezi mai mult, să ieși cu persoane cu care ai pasiuni comune. Cineva din grupul tău îți împărtășește o opinie, care te pune pe gânduri în raport cu partenerul de cuplu.

Balanță

Luna îți traversează astăzi casa comunicării și gândirii și vei fi foarte activ în privința interacționării cu ceilalți. De asemenea, registrul astral te invită să ieși din zona de confort, să-ți schimbi rutina, să te implici în proiecte noi, care te ajută în dezvoltarea personală.

Scorpion

Astăzi este posibil să ai unele tensiuni în raport cu partenerul de cuplu, legate de administrarea unor sume comune. Pe de altă parte, ai și discuții cu superiorii legate de salarizare și este posibil să obții o mărire. Ai șanse mari să-ți îmbunătățești situația financiară. 

Săgetător

Astăzi, ești foarte entuziasmat de o idee și dorești să o împărtășești și celor cu care lucrezi. S-ar putea să pui bazele unui contract/colaborare pe termen lung, care să te ajute să te afirmi. Totodată, poți avea parte și de surprize de la cei cu care lucrezi sau ai în desfășurare un contract.

Capricorn

Astăzi este posibil să-ți acorzi mai mult timp pentru odihnă sau introspecție. Aspectul care se formează între Soarele din casa relației și Uranus te încurajează să iei inițiativa în cuplu, să faci niște schimbări. Dacă ești singur, registrul astral îți aduce în cale pe cineva brusc, cu care vei avea o atracție puternică.

Vărsător

Astăzi ai o dispoziție bună și te concentrezi pe planurile și proiectele tale, pe obiectivele profesionale. Soarele din casa muncii formează un aspect de cooperare cu Uranus, guvernatorul tău. Registrul astral anunță un moment excelent pentru idei noi pentru casă, dar și pentru o abordare nouă în regimul muncii. Totodată, decizi să adopți un regim de viață sănătos.

Pești

Astăzi este posibil să cauți un echilibru între munca de la serviciu și timpul liber. La serviciu sau dacă participi la un curs, atelier, conferință, te remarcă cineva cu putere de decizie, care-ți face o propunere. În planul sentimental, ai parte de surprize plăcute.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni