• PRO TV
  • Zanni nu se ascunde! A spus adevărul despre conflictul cu luptătorul Cristi Mitrea: I-ar fi „furat” o iubită

Zanni nu se ascunde! A spus adevărul despre conflictul cu luptătorul Cristi Mitrea: I-ar fi „furat” o iubită

Zanni nu se ascunde! A spus adevărul despre conflictul cu luptătorul Cristi Mitrea: I-ar fi „furat” o iubită

Sezonul Survivor România All Stars 2024 s-a încheiat la finalul lunii mai cu victoria lui Zanni, care a ieșit învingător în fața lui Iancu Sterp.

Chiar dacă publicul de acasă l-a votat în număr foarte mare, atât Iancu Sterp, cât și Andrei Ciobanu l-au atacat pe Zanni, afirmând că acesta nu trebuia să câștige și că ei ar fi meritat marele trofeu.

„Eu nu sunt în război cu nimeni. Am fost în război, am câștigat și am părăsit rivalitatea, chiar dacă ei vorbesc despre mine și mai au chestii de împărțit, le doresc sănătate tuturor. La adresa mea n-au avut cuvinte de laudă cei pe care i-am îngropat”, a spus Zanni zilele trecute pentru Viva, referitor la problemele pe care Iancu Sterp și Andrei Ciobanu le-au avut cu el.

Așa cum era de așteptat, câștigătorul Survivor România All Stars 2024 nu a ocolit nici subiectul legat de cearta pe care a avut-o cu luptătorul Cristi Mitrea în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Întrebat de la ce a pornit conflictul dintre el și Cristi Mitrea, Zanni a oferit un răspuns surprinzător.

„Cristi Mitrea are ceva personal cu mine, pentru că i-am cucerit una dintre par- tenerele de viață, care a văzut mai multă bărbăție în mine”, a spus pentru sursa citată câștigătorul Survivor România All Stars 2024.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni