• PRO TV
  • Care au fost ultimele mesaje trimise de Larisa, copila de 14 ani care s-a înecat în apele râului Buzău, împreună cu tatăl ei. Ce a postat fix înainte de tragedie: „Nu renunța!”

Care au fost ultimele mesaje trimise de Larisa, copila de 14 ani care s-a înecat în apele râului Buzău, împreună cu tatăl ei. Ce a postat fix înainte de tragedie: „Nu renunța!”

Care au fost ultimele mesaje trimise de Larisa, copila de 14 ani care s-a înecat în apele râului Buzău, împreună cu tatăl ei. Ce a postat fix înainte de tragedie: „Nu renunța!”

O tragedie îngrozitoare a avut loc la Buzău, acolo unde o copilă în vârstă de doar 14 ani și-a găsit sfârșitul, după ce s-a înecat alături de tatăl ei.

O tragedie fără margini a avut loc la Buzău, acolo unde o copilă în vârstă de doar 14 ani a murit înecată, alături de tatăl ei. Larisa a intrat în apele învolburate ale râului alături de fratele ei mai mic, iar la un moment dat amândurora le-a fost greu să mai ajungă la mal. În acel moment, tatăl lor a sărit în apă, a reușit să îl salveze pe micuț, însă el și fiica sa și-au pierdut viața. 

La doar o zi de la tragedie, în spațiul public au fost dezvăluite identitățile celor doi oameni care și-au pierdut viața în apele Buzăului, iar pe rețelele de socializare au fost postate sute de mesaje de adio din partea celor care i-au cunoscut pe cei doi. 

​De asemenea, s-a aflat și care au fost ultimele mesaje postate de Larisa pe rețelele de socializare, cu doar câteva ore înainte de tragedie. Se pare că tânăra în vârstă de 14 ani era pasionată de fotbal, iar în ultimele videoclipuri postate de aceasta, vorbea despre cum va reuși să aibă o carieră uimitoare într-o bună zi.

„Fără fumat, fără băutură, doar eu, cea mai bună din toate timpurile”, a scris Larisa pe rețelele de socializare.

„Nu renunța la visul tău, chiar dacă vor veni zile bune sau rele”, este un alt mesaj postat de Larisa.

Foto: Știrile PRO TV, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni