• PRO TV
  • VIDEO Bia Khalifa s-a filmat alături de artistul internațional French Montana, la Beach, Please! 2024: „Credeați că îmi scapă unul?!”

VIDEO Bia Khalifa s-a filmat alături de artistul internațional French Montana, la Beach, Please! 2024: „Credeați că îmi scapă unul?!”

VIDEO Bia Khalifa s-a filmat alături de artistul internațional French Montana, la Beach, Please! 2024: „Credeați că îmi scapă unul?!”

După ce anul trecut a fost în centrul atenției datorită apariției alături de rapperul 6ix9ine, Bia Khalifa a atras iarăși un val de reacții, după ce s-a filmat alături de artistul internațional French Montana, la festivalul Beach, please! 2024.

Gallery

​Bia Khalifa este una dintre cele mai cunoscute și controversate persoane publice din România din cauza aparițiilor incendiare în care se afișează ori de câte ori are ocazia. Blondina este prima femeie din România care și-a făcut cont pe celebra platformă OnlyFans, unde postează videoclipuri și poze extrem de sexy, menite să incite imaginația bărbaților. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CE IMAGINI POSTEAZĂ PE ONLYFANS

În urmă cu un an, la festivalul Beach, Please! 2023, Bia Khalifa a șocat pe toată lumea, după ce a postat un videoclip în care se săruta cu rapperul internațional 6ix9ine, chiar în camera lui de hotel. La acea vreme, internauții au fost complet surprinși de imaginile virale și au fost convinși că și în 2024 Bia Khalifa își va petrece timpul alături de el. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar în 2024 blondina s-a filmat alături de alt artist internațional.

​Bia Khalifa s-a filmat alături de artistul internațional French Montana

Beach, Please! 2024 a fost un adevărat succes! Peste 200 de artiști au încântat cei 100.000 de participanți, în cele cinci zile de festival. Printre aceștia s-au numărat și nume mari ale muzicii internaționale, precum Travis Scott, 6ix9ine, Swae Lee, French Montana, Ice Spice, Anitta și mulți alții. 

​După cum era de așteptat, Bia Khalifa a fost prezentă la festivalul desfășurat la Costinești și s-a distrat de minune alături de prietenele sale. Într-una dintre zile, vedeta s-a filmat alături de French Montana și a postat imaginile pe TikTok:

@biakhalifalive Bia k X Franch Montana #biakhalifa❤❤ #bialegit #biakhalifa #?? #beachplease #tate #travisscott #frenchmontana #icespice #nlechoppa #fy #?? ♬ sonido original - Bia Khalifa ?

La scurt timp, Bia Khalifa a postat încă un videoclip despre întâlnirea ei cu French Montana:

@biakhalifalive Anu asta French Montana yeyy LET'S GO #biakhalifa❤❤ #bialegit #biakhalifa #?? #beachplease #tate #travisscott #frenchmontana #icespice #nlechoppa #fy #?? ♬ sonido original - Bia Khalifa ?

„Săracilor, voi mergeți pe jos, eu merg pe French Montana! Ce credeați? Că anul ăsta îmi scapă unul?! V-ați înșelat amarnic, săracilor! Of, Doamne! În fiecare an, unul tot mai bun. Vedem la anul! Bye!”, a spus Bia Khalifa în cel de-al doilea videoclip postat.

Foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni