• PRO TV
  • De ce se temea Marina Gavril pentru viața ei. Detalii șocante descoperite de polițiști în cazul doctoriței din Brăila, găsită fără suflare în cabinetul ei

De ce se temea Marina Gavril pentru viața ei. Detalii șocante descoperite de polițiști în cazul doctoriței din Brăila, găsită fără suflare în cabinetul ei

De ce se temea Marina Gavril pentru viața ei. Detalii șocante descoperite de polițiști în cazul doctoriței din Brăila, găsită fără suflare în cabinetul ei

Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, medic stomatolog în Brăila, a fost găsită în cabinetul ei fără suflare, într-o baltă de sânge. Femeia a fost atacat cu un obiect ascuțit în propriul cabinet. Surse apropiate anchetei spun că victima se temea pentru viața ei.

Gallery

​Actualizare:

Polițiștii l-au reținut pe principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani, care are antecedente penale.

„La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic.La fața locului s-au deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor”, a transmis Biroul de Presă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție.

În acea seară, s-au strâns probe, s-au luat amprente de la fața locului şi deja au fost audiați mai mulți oameni în legătură cu ceea ce s-a întâmplat acolo.

Soțul Marinei a fost cel care a sunat la 112. Când medicul stomatolog nu a mai ajuns acasă, a stârnit îngrijorare în rândul rudelor. Soțul victimei s-a deplasat, potrivit surselor, la cabinetul stomatologic și a constatat faptul că femeia a fost ucisă. Tot el a alertat poliția, vorbind despre urme de violență care se văd pe corpul victimei. 

Soțul este tot stomatolog și are propriul cabinet, la mică distanță de cel al femeii, potrivit presei locale.

S-a constatat că femeia a primit câteva lovituri de cuţit la nivelul gâtului, potrivit Jurnal de Brăila. 
Cei care au cunoscut-o pe doctorița Gavril o descriu ca fiind un om cald, plin de viață și cu o familie minunată. Unii pacienți spun că atunci când lucra la ore târzii, o făcea doar cu ușa încuiată. Polițiștii au stat de vorbă cu locatarii din zonă, dar aceștia au declarat că nu au văzut nimic suspect. 

Surse apropiate anchetei spun că victima se temea pentru viața ei și intenționa să-și cumpere un pistol, potrivit stirileprotv.ro. Momentan identitatea agresorului rămâne sub semnul întrebării.

Doctorița de 41 de ani era din Republica Moldova şi avea un cabinet stomatologic în Brăila, unde îşi desfăşura activitatea. 

Sursă foto: Facebook/ stirileprotv.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni