• PRO TV
  • Loredana Groza, personaj principal în comedia MENTORII, primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe

Loredana Groza, personaj principal în comedia MENTORII, primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe

Loredana Groza, personaj principal în comedia MENTORII, primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe

Loredana joacă rolul mentorului Sandra Senzorial, cea care îi va deschide calea către spiritualitate personajului Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea

Gallery

Nume nou în distribuția comediei MENTORII, primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe, unul dintre cele mai așteptate filme de la începutul anului viitor. Loredana Groza va juca un rol principal alături de Dorian Popa și Cătălin Bordea în comedia care promite să stârnească hohote de râs în sălile de cinema. Loredana Groza este cel de-al doilea mentor din filmul cu același nume, mai exact fermecătoarea Sandra Senzorial. Filmările pentru comedia MENTORII vor începe la 15 august, iar filmul va ajunge în cinematografele din toată țara la începutul anului 2025.

Sandra Senzorial este un influencer de succes, expertă în spiritualitate, care îl va ghida pe Johnny Baltă, rol interpretat de Cătălin Bordea, să găsească calea rapidă în atingerea echilibrului interior. Sesiuni de mindfulness, vindecare cu unde theta, astrologie și puterea dată de pietre prețioase, sunt doar câteva dintre armele pe care Sandra Senzorial le aruncă în lupta pentru supremație împotriva mentorului de Fitness - Flex Barbarul, interpretat de Dorian Popa și împotriva lui Robby Anonimul, mentorul de business.

Personajul Sandra Senzorial este construit astfel încât să pună în evidență șarmul debordant al Loredanei și versatilitatea cu care ne-a obișnuit în multiplele roluri pe care le-a interpretat în filme sau seriale de televiziune, rolul fiind presărat cu momente pline de haz și situații neprevăzute care vor întreține umorul filmului.

Am primit această propunere de colaborare cu entuziasm! Faptul că lucrez cu o echipa fantastică și în compania unor actori pe care îi apreciez m-a convins din start. Rolul meu mă inspiră. Sandra Senzorial este un mentor foarte cunoscut în domeniul ezotericului cu foarte mulți adepți. Avem în comun pasiunea pentru spiritualitate, misticism și suntem amândouă persoane publice. Nu mi se pare neapărat greu de interpretat, ci mai mult o provocare de a găsi cheia personajului. Sandra Senzorial trăiește într-o lume a ei, între pământ și cer, e un personaj transcendental. Eu va trebui să surprind această componentă eternă din personalitatea ei, dar în același timp să găsesc și contrapunctul, latura comică involuntară pe care ea o transmite. Oamenii ar trebui să vină la cinema să mă vadă în acest rol pentru a mă descoperi într-o postura inedită pe marile ecrane.”, spune Loredana Groza.

MENTORII are toate elementele să devină o comedie de succes. Umor de calitate, comic de situație, personaje bine conturate și o chimie extraordinară între actori, toate combinate într-o producție care reflectă tendințele și realitățile actuale.

Sunt onorat și entuziasmat fiindcă Lori a acceptat provocarea de a juca un rol principal în Mentorii. Prezența unei personalități atât de emblematice și talentate în echipa filmului nostru reprezintă nu doar o mare onoare, ci și o garanție a succesului artistic al acestui proiect. Loredana aduce cu ea o experiență vastă și o pasiune inegalabilă, elemente care vor contribui semnificativ la autenticitatea personajului Sandra Senzorial.”, a declarat Adrian Tapciuc, regizorul filmului MENTORII.

Cătălin Bordea și Loredana Groza și-au intrat deja în roluri și au ales un mod inedit de a face anunțul pe rețelele de socializare. Cătălin Bordea a surprins-o, în timp ce era la alergat, într-un moment de conectare cu natura, îmbrățișând un copac, un ritual destul de popular în întreaga lume. 

“Am vazut-o ultima dată anul acesta pe Lori jucând într-un celebru muzical la Sala Palatului și am fost uimit de naturalețea, farmecul și comicul interpretării, dincolo de vocea excepțională. Lori îi va da cu siguranță personajului său, Sandra Senzorial, din farmecul și naturalețea sa și, cine stie, poate și din talentul său muzical. Dar asta rămâne să descoperim pe parcursul filmului MENTORII.”, adăugat Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD UNIVERSE.

Ideea și scenariul comediei MENTORII aparțin Magic Maker Media House, casa de producție ce face parte din grupul UNTOLD Universe. Filmul este regizat de Adrian Tapciuc. Acestui proiect s-au alăturat în calitate de producător asociat, cel mai mare label de stand-up comedy din România, Headline Management Agency din care fac parte artiști de succes precum Cătălin Bordea, Micutzu, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Adrian Nicolae, Ioana State, Dan Frinculescu și Teodora Nedelcu.

Synopsis film

MENTORII spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un bărbat mult prea imatur pentru vârsta lui, care întâmplător este viitorul moștenitor al celui mai mare imperiu financiar din țară: averea tatălui său, Dorin Baltă. Nemulțumit de superficialitatea fiului său, Dorin îl dă afară din casă după ce acesta face încă un accident de mașină. Mai mult, îi dă o misiune lui Johnny - să demonstreze în maxim șase luni că poate deveni un adult responsabil, capabil să conducă imperiul financiar, altfel va fi dezmoștenit.

Ajutat de sora sa Magda, Johnny găsește o soluție rapidă și ușoară pentru a rezolva problema: va fi mentorat de cei mai faimoși trei influenceri de dezvoltare personală din țară:  Flex Barbarul - mentorul de fitness și viață sănătoasă (Dorian Popa); Sandra Senzorial - mentorul de wellbeing (Loredana Groza); Robby Anonimul - mentorul de business și finanțe.

Răsplata de un milion de euro pusă la bătaie de Johnny va stârni o luptă acerbă între cei trei influenceri. Fiecare se va strădui să fie mentorul principal al lui Johnny, împărtășind din teoriile sale sau încercând să le demonteze pe cele ale concurenților. Din aceste conflicte se vor naște cele mai comice și neașteptate momente ale filmului. Finalul va arăta dacă Johnny devine cu adevărat un om schimbat, fie datorită sfaturilor primite de la influenceri, fie datorită lecțiilor proprii pe care le învață în cele șase luni.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni