• PRO TV
  • Iuly Neamțu, prima reacție oficială după ce s-a spus că Betty Salam a fugit cu el: „Așa m-am făcut cunoscut!”

Iuly Neamțu, prima reacție oficială după ce s-a spus că Betty Salam a fugit cu el: „Așa m-am făcut cunoscut!”

Iuly Neamțu, prima reacție oficială după ce s-a spus că Betty Salam a fugit cu el: „Așa m-am făcut cunoscut!”

În ultimele săptămâni, despre Betty, fiica lui Florin Salam, s-a tot scris că ar fi la un pas de divorț, informații care nu au fost însă confirmate de către nicio parte implicată.

Recent, zvonurile s-au înmulțit, iar unele tabloide au notat inclusiv că Betty Salam și-ar fi înșelat soțul, pe Cătălin Vișănescu, alături de care are și un copil, pe Matthias, cu manelistul Iuly Neamțu.

Văzând că lumea nu îi dă pace, fiica lui Florin Salam a reacționat, până la urmă, în mediul online, și a recunoscut că ea și soțul ei au luat o pauză, dar că nu a apărut niciun alt bărbat în viața ei.

Gallery

​„Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem în ordine puțin viața noastră personală. Ca toți oamenii, avem și noi perioade de genul ăsta. Nu am divorțat, nu am fugit nicăieri și nici nu sunt împreună cu niciun alt bărbat. Familia e familie”, a spus Betty pe rețelele de socializare.

Apoi a reacționat și Iuly Neamțu, bărbatul despre care s-a spus că i-ar fi devenit amant fiicei lui Florin Salam.

„Vreți să vă legați de mine? Eu nu m-am despărțit de familia mea, de soție... Nu, nu există așa ceva la mine! Da? Familia mea e familia mea! Nu există! E totul fals! Eu niciodată nu am avut scandaluri. Eu, când m-am ridicat, m-am ridicat prin muzica mea și lumea știe treaba asta. Numai prin muzică și atât! Nu prin scandaluri. Iuly Neamțu nu s-a ridicat prin scandaluri! Așa m-am facut eu cunoscut”, a spus bărbatul, în mediul online.

Iar Betty Salam a avut o nouă reacție pe rețelele de socializare: „Vreau să închid repede subiectul acesbetty salam

ta! Mă cunoașteți doar pe plan profesional. Și ce credeți? Mă consider și sunt the best mom. Vorbesc în numele celor care vor să mă denigreze pe mine ca om. Da, sunt om! Și eu am probleme, dar îmi place să trăiesc frumos. Mă străduiesc să mă ridic pe orice plan, că sunt ambițioasă și-i mulțumesc lui Dumnezeu că am o minte calculată. Așa că aveți răbdare! Voi deveni cea mai bună versiune a mea! Stați cuminți! Nu mai judecați fără cunoștință de cauză”.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni