• PRO TV
  • Ultima dorință a actriței Shannen Doherty: „Mi-am dorit ca și el să aibă acea parte a sa împlinită”

Ultima dorință a actriței Shannen Doherty: „Mi-am dorit ca și el să aibă acea parte a sa împlinită”

Ultima dorință a actriței Shannen Doherty: „Mi-am dorit ca și el să aibă acea parte a sa împlinită”

Shannen Doherty, îndrăgita actriță cunoscută mai ales pentru rolurile din „Beverly Hills 90210” și „Charmed” a murit sâmbătă, 13 iulie, după ce ani de zile s-a luptat cu un diagnostic nemilos: cancer la sân.

Gallery

​Actrița avea doar 53 de ani și a murit fără să-și împlinească unul dintre cele mai mari visuri: acela de a fi mamă.

Shannen Doherty a dezvăluit în ianuarie 2024 într-un episod al podcast-ului ei „Let’s Be Clear” că și-a dorit enorm să devină mamă și că a făcut inclusiv mai multe runde de HIV.

Diagnosticată cu cancer la sân, actrița a dus o luptă cruntă cu această boală din anul 2015. Doi ani mai târziu, Shannen era fericită că învinsese cancerul și până în 2019, când cancerul a revenit și s-a extins, a făcut tot posibilul să devină mamă.

„Nu doar că mi-am dorit un copil pentru mine, dar mi l-am dorit pentru soțul meu. L-am vrut pentru căsnicia noastră. Mi-am dorit ca și el să aibă acea parte a sa împlinită. Așa că, atunci când a fost momentul să luăm acea decizie, aveam nevoie de FIV și am făcut mai multe runde”, a mărturisit în trecut actrița Shannen Doherty, potrivit tabloidului People.

Shannen Doherty a divorțat de soțul ei după 11 ani de mariaj

​Anul trecut, în primăvară, Shannen Doherty a anunțat că a divorțat de fotograful Kurt Iswarienko, cel care i-a fost soț 11 ani. Cei doi s-a căsătorit în octombrie 2011, iar potrivit presei străine erau separați din luna ianuarie a anului 2023.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni