• PRO TV
  • Noi detalii cutremurătoare despre moartea actriței Shannen Doherty! Ce i-a spus medicului ei, înainte de deces: Discuția a fost făcută publică acum

Noi detalii cutremurătoare despre moartea actriței Shannen Doherty! Ce i-a spus medicului ei, înainte de deces: Discuția a fost făcută publică acum

Noi detalii cutremurătoare despre moartea actriței Shannen Doherty! Ce i-a spus medicului ei, înainte de deces: Discuția a fost făcută publică acum

13 iulie 2024 este o dată care nu va fi uitată prea curând de fanii serialului „Beverly Hills, 90210”, deoarece actrița Shannen Doherty, care i-a dat viață tinerei Brenda Walsh în celebra peliculă, a murit.

Născută pe 12 aprilie 1971, Shannen Doherty a murit după ce ani de zile s-a luptat cu o boală necruțătoare pe care la un moment dat părea că o va învinge: cancerul!

Din păcate, pe 13 iulie 2024, actrița nu a mai putut să facă față bolii, astfel că a murit în spital.

Lawrence D. Piro, medic oncolog care a devenit prieten cu Shannen Doherty în ultimii ei ani de viață, a stat de vorbă cu jurnaliștii de la People, cărora le-a dezvăluit ce au discutat înainte ca actrița să moară.

Gallery

​„Ne-am înțeles imediat! Uneori se întâmplă pur și simplu. Vibrația este potrivită și vă înțelegeți reciproc și înțelegeți ce înseamnă gândurile ca și cum v-ați fi cunoscut de ani de zile înainte de acea întâlnire. Așa a fost pentru noi, când ne-am întâlnit prima dată, și așa a fost până la final”, a spus Lawrence D. Piro despre momentul în care a cunoscut-o pe Shannen Doherty.

Apoi, el a vorbit despre ultimele momente din viața actriței.

„Ultima conversație pe care am avut-o... Ea era în curs de realizare a faptului că lucrurile au luat o întorsătură destul de semnificativă. Conversația a fost despre iubire și sprijin, despre grijă și despre a lupta în continuare. Voia să continue să urmeze tratamentul și să lupte, chiar dacă starea ei fizică se înrăutățise puțin. Și așa am făcut.

În ultimele ore, ea se afla într-un loc în care se simțea foarte bine. Dormea și era în tranziție și era înconjurată de unii dintre prietenii ei foarte apropiați. Camera era înconjurată de un grup select de prieteni care îi ofereau multă grijă și sprijin. A fost sumbru și trist, dar frumos și iubitor. Cel mai greu lucru a fost că ea nu era pregătită să plece, pentru că iubea viața”, a dezvăluit medicul oncolog.

În 2016, după ce l-a cunoscut pe Lawrence D. Piro, Shannen Doherty vorbea în termeni foarte frumoși despre acesta.

„Găsirea unui medic care te ascultă și îți apreciază îngrijorările reprezintă cheia. Avem o relație excelentă, una de respect reciproc”, afirma în trecut actrița.

foto: Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni