• PRO TV
  • Denisa Filcea a împlinit 31 de ani și a sărbătorit la Paris. Soția lui Flick mărturisește ce operații estetice și-ar mai face: „Anii trec și se vede, inevitabil”

Denisa Filcea a împlinit 31 de ani și a sărbătorit la Paris. Soția lui Flick mărturisește ce operații estetice și-ar mai face: „Anii trec și se vede, inevitabil”

Denisa Filcea a împlinit 31 de ani și a sărbătorit la Paris. Soția lui Flick mărturisește ce operații estetice și-ar mai face: „Anii trec și se vede, inevitabil”

De ziua ei, Denisa Filcea a fost tratată ca o prințesă. S-a trezit într-un hotel luxos din Paris, iar camera ei a fost decorată cu baloane. Flick i-a dăruit un buchet de trandafiri, dar și accesorii scumpe.

Denisa Filcea a împlinit 31 de ani și a sărbătorit la Paris, alături de familia ei. Influencerița a primit din partea soțului o geantă Dior, care costă aproximativ 3.700 de euro, dar și un alt cadou de la Chanel, pe care Denisa nu l-a dezvăluit. Poate cea mai frumoasă surpriză pentru ea a fost poezia pe care Flick i-a dedicat-o: 

„Ești perfectă ca soție,
Ești perfectă și ca mamă
Inima ți-am dat-o ție
Fără nici un fel de teamă.

Nu suntem acum acasă
Dar nici nu contează, nu.
Tu-mi faci viața mai frumoasă,
Acasă-i unde ești tu.

P.S.

Eu te iubesc până la infinit
Și dincolo de el pot sigur spune.
Nu-i o minune că ne-am întâlnit,
Ne-am întâlnit pentru o minune

La mulți ani, @denisafilcea”, i-a scris partenerul ei de viață. 

Gallery

În mesajul pe care ​Denisa Filcea l-a postat de ziua ei, tânăra recunoaște că și-ar face unele proceduri estetice, dar menționează că nu poate depăși frica: „După ce s-au trezit și ei m-am dus la baie să mă pregătesc pentru micul dejun. M-am spălat pe dinți cu Parodontax (așa mai fac tinerii), in timp ce mă gândeam că aș avea clar nevoie de niște sport. Iar în timp ce mă machiam mi-am amintit că aș avea nevoie și de botox, ar merge și o blefaroplastie dacă nu un lifting, dar am o mare frică așa că până la urmă cred că totul este despre acceptare, nu? M-am întors în cameră și m-am bucurat de ceea ce am! Anii trec și se vede, inevitabil. Important e cum trec și cu ce rămânem în suflet și cine e lângă noi, nu cât de întinsă e pielea sau cât de sus ne sunt sprâncenele.P.S.: sper totuși că într-o zi voi avea curajul să întineresc și la față pentru cî starea mea de spirit e ca a unui copil”. 

În ultima perioadă Denisa Filcea a trăit experiențe de neuitat alături de Flick și fetița ei. Aceștia au călătorit în Dubai și Marea Britanie, dar s-au relaxat și pe litoralul românesc, la Mamaia. 

„Sunt mândra de mine și de toate realizările mele, cel mai și cel mai mult sunt mândră de familia mea și de tipul de mamă care sunt pentru fetița mea.Trec anii și asta e cea mai mare binecuvântare de la Dumnezeu: faptul că avem ocazia să îmbătrânim”, a scris influencerița pe pagina ei de socializare. 

Cu câțiva ani în urmă, Denisa a participat la numeroase concursuri de frumusețe, iar pe unele dintre ele a reușit să le și câștige. Printre acestea se numără Miss Planet, în 2019 și Miss Balkan, în 2017-2018.

Denisa a apelat la medicul estetician pentru rinoplastie (modificarea nasului) și implanturi mamare. În plus, ea are și fațete dentare. 

Sursă foto: Instagram/ denisafilcea

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni