• PRO TV
  • Leonardo DiCaprio ar putea fi gelos. În ce iposteze incendiare a pozat iubita lui alături de actorul Theo James

Leonardo DiCaprio ar putea fi gelos. În ce iposteze incendiare a pozat iubita lui alături de actorul Theo James

Leonardo DiCaprio ar putea fi gelos. În ce iposteze incendiare a pozat iubita lui alături de actorul Theo James

Actorul Theo James și modelul Vittoria Ceretti au fost protagoniștii unei ședințe foto incendiare. Într-un peisaj de vis, de pe insula Capri, celebritățile au pozat în lenjerie intimă pentru casa de modă Dolce&Gabbana. Iubita lui Leonardo DiCaprio și protagonistul din filmul „Divergent” au trebuit să joace rolul a doi îndrăgostiți pentru un spot publicitar.

Leonardo DiCaprio ar putea fi gelos la vederea filmulețului provocator cu iubita lui, Vittoria Ceretti, și chipeșul actor britanic,Theo James. 

Starul din „Gentlemen” este la bustul gol, iar Vittoria Ceretti poartă un costum de baie alb, din două piese. Cei doi au reinterpretat un clip din 2019, pentru reclama unui parfum 
Dolce&Gabbana. 

Gallery

​După ședința foto fierbinte, Vittoria Ceretti s-a întors în brațele iubitului ei, Leonardo DiCaprio. Cei doi au fost fotografiați duminică, în Los Angeles. Actorul din „Killers of the Flower Moon”, în vârstă de 49 de ani, și Ceretti, în vârstă de 26 de ani, au fost extrem de discreți în timp ce luau cina, potrivit pagesix.com

Theo James are 39 de ani și este căsătorit din 2018 cu Ruth Kearney. Ei au împreună doi copii, o fetiță de 2 ani și un băiat de 1 an.

Citește și: 

Sursă foto: captură video YouTube, Instagram/ theojamesit, vittoria

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni