• PRO TV
  • Suma astronomică pe care Radu Drăgușin o scoate din buzunar pentru a locui în Londra. Unii români nici nu visează să câștige atâția bani

Suma astronomică pe care Radu Drăgușin o scoate din buzunar pentru a locui în Londra. Unii români nici nu visează să câștige atâția bani

Suma astronomică pe care Radu Drăgușin o scoate din buzunar pentru a locui în Londra. Unii români nici nu visează să câștige atâția bani

La începutul acestui an, unul dintre cei mai buni fotbaliști români la ora actuală, Radu Drăgușin, a părăsit Italia și s-a mutat la Londra, după ce a semnat cu Tottenham.

Fundașul român în valoare de 31 de milioane de euro, considerat cel mai scump transfer din istoria fotbaliștilor români, are un salariu de 2,8 milioane de euro pe an, iar o parte din această sumă se duce pe chirie.

„Stâlp” de bază în apărarea Generației de Suflet, Radu Drăgușin nu plătește deloc puțini bani pentru a locui în Londra. Ba chiar mai mult decât atât, suma poate fi considerată una uriașă de către românii de rând.

Potrivit jurnaliștilor de la SpyNews, fotbalistul român a ales un penthouse la marginea capitalei Angliei, iar de acasă până la baza de antrenament a celor de la Tottenham face aproximativ 15 minute cu mașina.

Din câte se pare, chiria plătită de Radu Drăgușin în Marea Britanie este de 9.000 de lire sterline lunar, adică aproximativ 10.700 de euro! Ceea ce înseamnă că fundașul român din Generația de Suflet scoate din buzunar aproximativ 128.000 de euro pe an pentru a locui la marginea Londrei!

Sursa citată mai notează că alături de fundaș locuiește și Ioana Stan, iubita lui, și că suma plătită pe chirie nu este atât de mare, ținând cont că Radu Drăgușin are colegi care plătesc și 40.000 de euro lunar pe chirie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni