• PRO TV
  • Cum a reacționat Cătălin Măruță când s-a întâlnit cu Tzancă Uraganu în trafic: „Cineva rupe”

Cum a reacționat Cătălin Măruță când s-a întâlnit cu Tzancă Uraganu în trafic: „Cineva rupe”

Cum a reacționat Cătălin Măruță când s-a întâlnit cu Tzancă Uraganu în trafic: „Cineva rupe”

Weekendul trecut, în România, mai exact la Costinești, a avut loc unul dintre cele mai mari festivaluri din țara noastră și din Europa, „Beach, Please!”.

Pe scenă, printre artiștii internaționali precum Travis Scott sau Wiz Khalifa, au urcat și artiști români, ca Inna sau Tzancă Uraganu. Iar foarte multe vedete autohtone au fost în public, pentru a urmări concertele și a se relaxa la final de săptămână.

Gallery

​Printre cei care au ajuns la „Beach, Please!” s-a numărat și Cătălin Măruță, iar când a plecat din Costinești el s-a întâlnit în trafic cu Tzancă Uraganu. Iar întregul moment a fost filmat și postat pe TikTok.

„Când după Travis Scott la «Beach, Please!» cineva rupe ritmurile și face isterie. Ai făcut senzație. Știi cum e, când acolo 100.000 de oameni țipă după Travis Scott și după intră Tzancă Uraganu și rămâne lumea acolo și se bucură... Asta e energie. Pe energie, jos pălăria! Te pupăm și Doamne ajută. Te pup, pa, pa”, i-a spus Cătălin Măruță lui Tzancă Uraganu.

Iar Tzancă Uraganu i-a răspuns: „Se știe, îți mulțumesc Cătălin. Și mă bucur că sunt apreciat de tine, în primul rând. Mulțumesc mult. Cum ești tu șeful de atâția ani. Mulțumesc mult, din suflet, Doamne ajută. Vă iubesc, Doamne ajută. Te pup, pa”.

Momentul video poate fi văzut AICI

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni