• PRO TV
  • Andreea Bostănică, pusă la zid de fani: „Mâna pe care o ține pe flori e de la Parkinson, subnutrită”! Acuzată că și-a editat pozele

Andreea Bostănică, pusă la zid de fani: „Mâna pe care o ține pe flori e de la Parkinson, subnutrită”! Acuzată că și-a editat pozele

Andreea Bostănică, pusă la zid de fani: „Mâna pe care o ține pe flori e de la Parkinson, subnutrită”! Acuzată că și-a editat pozele

În vârstă de doar 19 ani, Andreea Bostănică este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, datorită succesului pe care îl are pe internet.

Cu aproape 6 milioane de fani pe TikTok, tânăra a fost ținta ironiilor pe internet nu doar o dată, din cauza faptului că, de foarte multe ori, își expune viața de lux pe care o trăiește. Iar internauții sunt de părere că ea nu câștigă atât de mulți bani, ci are un iubit potent financiar, pe care îl ține ascuns.

La un moment dat, pe TikTok chiar a apărut un filmuleț în care părea fi Andreea Bostănică alături de un tânăr din țările arabe, Abdul, despre care s-a spus că ar fi iubitul ei.

Gallery

​Chiar dacă nu a confirmat informațiile apărute, internauții au început să facă glume pe seama iubitului ei. Iar recent, după ce tânăra de 19 ani a postat pe TikTok un filmuleț cu mai multe flori și baloane, fanii au început să comenteze ironic.

„De unde le-a comandat Abdul? Că vreau și eu”, „Toate ca toate, dar cât e de bărbat și romantic Abdul” și „Vine Abdul în vizită?” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor de pe TikTok.

Andreea Bostănică a vrut să le arate florile și baloanele și celor care o urmăresc pe Instagram, astfel că și acolo a postat câteva fotografii. Doar că ironiile au fost și mai mari pe această rețea de socializare, pe motiv că fanii au fost de părere că tânăra și-a editat fotografiile.

„Era beat tâmplarul care a făcut treptele alea puțin ondulate”, „Scări ondulate, model 2024”, „Zici că e o gonflabilă”, „Parcă o vezi că scrie: «Este model de scară ondulată, dar voi sunteți săraci»” și „Mâna pe care o ține pe flori este de la Parkinson, subnutrită la fel ca mintea ei”, au scris internauții.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni