• PRO TV
  • Johnny Depp are o iubită cu 33 de ani mai tânără. Cine este și cum arată rusoaica Yulia Vlasova

Johnny Depp are o iubită cu 33 de ani mai tânără. Cine este și cum arată rusoaica Yulia Vlasova

Johnny Depp are o iubită cu 33 de ani mai tânără. Cine este și cum arată rusoaica Yulia Vlasova

La doi ani după procesul de defăimare intentat lui Amber Heard, Johnny Depp iubește din nou! Noua cucerire a starului de la Hollywood este o rusoaică în vârstă de doar 28 de ani.

Gallery

Daily Mail scrie că noua iubită a lui Johnny Depp este Yulia Vlasova, o rusoaică stabilită la Praga, care e de meserie estetician și model.

Yulia Vlasova deține un studio de machiaj și coafură la Praga și tot acolo l-a întâlnit pentru prima dată pe actor la cea de-a 55-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary, în august 2021, scrie sursa menționată mai sus.

Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori în ultimii doi ani, însă nu și-au oficializat relația. Yulia a fost văzută în compania lui Jepp și la concertul prietenului și regretatului muzician Jeff Beck din Praga, nu la mult timp după ce actorul a câștigat procesul intentat de fosta soție și a plecat în turneu în Europa. (Vezi imagini cu Yulia în GALERIA FOTO de mai sus)

Cel mai recent, Johnny (61 de ani) și Yulia (28 de ani) au fost văzuți împreună joia trecută, când au fost surprinși giugiulindu-se pe heliportul din Londra.

La un Q&A (Întrebări și răspunsuri) pe Instagram, modelul a fost întrebat care este actorul ei preferat. Blonda de 28 de ani a răspuns printr-o fotografie în care își ține mâna pe piciorul actorului și mesajul: „JD. Este un bărbat incredibil de talentat și mă inspiră”, a răspuns ea.

CITEȘTE ȘI:

​Daily Mail scrie că Vlasova a studiat la cea mai importantă academie de pregătire pentru diplomați și spioni din Moscova, potrivit presei ruse locale.

Yulia provine din Rusia provincială, și anume din Sortirovka, o suburbie dură a Ekaterinburgului, al treilea oraș al țării.

La un moment dat, a intrat în elita Institutului de Relații Internaționale din Moscova, cunoscut sub numele de MGIMO și condus de Ministerul rus de Externe, considerat a fi cea mai respectată instituție de învățământ din țară.

Acesta este frecventată de mulți viitori diplomați și membri ai serviciilor de informații ruse, dar și de viitori lideri de afaceri și oficiali guvernamentali.

Ce decizie a luat fosta soție a lui Johnny Depp la un an de la proces

Dacă Johnny Depp și-a relansat cariera cinematografică, Amber Heard a luat o decizie radicală și și-a schimbat complet viața. La un an de la verdictul în procesul extrem de mediatizat dintre cei doi foști soți, actrița a renunțat la viața glamour de la Hollywood și s-a mutat cu fiica ei în Europa.

Amber Heard a fost găsită vinovată de calomnie împotriva fostului ei soț, iar odată cu procesul și-a pierdut și susținătorii, dar și contractele care îi aduceau venituri uriașe. 

Actrița din Aquaman și-a vândut casa din Yucca Valley, California, în iulie 2022 pentru 1,1 milioane de dolari (aproape dublu față de cât a plătit pentru ea) și s-a mutat în Spania.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni