• PRO TV
  • Donald Trump, prima apariție publică după tentativa de asasinat! Fostul președinte american are urechea dreaptă bandajată FOTO

Donald Trump, prima apariție publică după tentativa de asasinat! Fostul președinte american are urechea dreaptă bandajată FOTO

Donald Trump, prima apariție publică după tentativa de asasinat! Fostul președinte american are urechea dreaptă bandajată FOTO

Fostul președinte american, care s-a aflat la un pas de tragedie în timpul mitingului din Pennsylvania, și-a făcut apariția în public! Cum arată Donald Trump după tentativa de asasinat.

Gallery

​Donald Trump a fost prezent, luni seară, la convenția republicană, unde a fost desemnat oficial candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie. Acesta este prima apariție publică a fostului președinte american după tentativa de asasinat de sâmbătă, 13 iulie.

Trump a scăpat cu viață, ca prin minune, fiindu-i afectată doar urechea dreaptă, pe care a acoperit-o cu un bandaj foarte mare, alb, la convenția de luni. Cei prezenți în sală l-au aplaudat, au scandat „U-S-A, U-S-A” și au ridicat pumnii în aer, gest simbol pe care Donald Trump l-a făcut prima oară imediat după ce a fost scos de pe scenă, în Pennsylvania.

Vezi în galeria de mai sus cum arată acum Donald Trump

Donald Trump, primele declarații după tentativa de asasinat

„Nu ar fi trebuit să fiu aici, ar fi trebuit să fiu mort. A fost o experiență foarte suprarealistă. Din noroc sau datorită lui Dumnezeu, mulți spun că datorită lui Dumnezeu, mai sunt încă aici”, a declarat Donald Trump.

Cât despre cel care a deschis focul de armă, Donald Trump a declarat: „Ei l-au doborât cu un glonţ între cei doi ochi. Ei au făcut o treabă fantastică”.

Foto: Profimedia, Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni