• PRO TV
  • Cât te costă să te cazezi într-unul dintre apartamentele lui Jorge de la mare: „Am făcut investiții pe litoralul românesc”

Cât te costă să te cazezi într-unul dintre apartamentele lui Jorge de la mare: „Am făcut investiții pe litoralul românesc”

Cât te costă să te cazezi într-unul dintre apartamentele lui Jorge de la mare: „Am făcut investiții pe litoralul românesc”

Jorge a intrat pe piața imobiliarelor din Constanța. Artistul pune la dispoziția turiștilor care vor o vacanță de vis la malul mării cinci apartamente, în care a investit o sumă colosală.

Gallery

Artistul și frumoasa lui soție au plătit peste jumătate de milion de euro pentru cele cinci apartamente de pe litoralul românesc și îi așteaptă pe turiști în număr cât mai mare.

„Am făcut investiții pe litoralul românesc. Vă așteptăm la mare, pentru că la noi este cel mai frumos. Oriunde te duci, tot acasă îți place. Eu am investit în niște apartamente la mare într-un complex cu spa, cu jacuzzi… Oamenii au prilejul să își aleagă o locație de vis la noi la malul mării. Este aproape, faci două ore de la București”, a declarat Jorge pentru VIVA!

Apartamentele sunt într-un complex de lux situat între Mamaia și Năvodari, acesta având multe facilități printre care o sală de fitness, mai multe piscine și saună.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de JORGE (@jorgeofficial.ro)

Artistul a vorbit și despre prețuri și spune că s-a consultat cu vecinii înainte să stabilească tarifele.

„Prețurile nu sunt mari. În iunie prețurile au fost în jur de 100 de euro, 120 de euro, pentru doi părinți cu doi copii. Iar în iulie, prețurile vor fi pe la 200 de euro. Cam așa au fost și anul trecut. Noi știm asta de la vecini, pentru că acum este primul an când începem să câștigăm din această investiție. La noi e convenabil, pentru că avem și bucătărie utilată. Așa încât turiștii își pot găti acolo”, a mai spus fostul concurent de la Survivor All Stars potrivit sursei menționate mai sus.

Fotografii: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni