• PRO TV
  • Horoscop zilnic 16 iulie 2024. Racii vor avea parte de o zi plină de distracție, iar Săgetătorii vor descoperi oportunități noi

Horoscop zilnic 16 iulie 2024. Racii vor avea parte de o zi plină de distracție, iar Săgetătorii vor descoperi oportunități noi

Horoscop zilnic 16 iulie 2024. Racii vor avea parte de o zi plină de distracție, iar Săgetătorii vor descoperi oportunități noi

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 16 iulie 2024.

Berbec

Astăzi este posibil ca partenerul să încerce să te convingă să mergi într-o direcție în care nu vrei. De asemenea, s-ar putea să te eliberezi de o situație care-ți aduce constrângeri, să scapi de o povară. Evenimentele care apar în planul financiar îți atrag atenția că abordarea legată de administrarea banilor necesită o revizuire. 

Taur 

Astăzi, eforturile tale de a-ți îmbunătăți viața de familie și relația cu partenerul de cuplu îți aduc satisfacție. Pregătești un plan pe termen lung sau o strategie și acționezi. La serviciu, ești prins cu diverse sarcini și este nevoie să te grăbești să respecți niște termene limită.

Gemeni

Ai grijă astăzi cum comunici cu cei de la serviciu, pentru că este posibil să nu fii pe aceeași lungime, însă de dragul de a păstra relațiile bune ignori impulsul pe care-l ai să intri în conflicte. Relația cu șefii este bună și ți se face o propunere.

Rac 

Dacă te afli în vacanță vei avea parte de o zi plină de distracție. Profită de timpul liber și de compania persoanelor dragi! Dacă lucrezi, ziua îți aduce energie să finalizezi un proiect și organizezi sarcinile astfel încât să-ți poți prelungi weekendul.

Leu

Astăzi te preocupă îmbunătățirea vieții domestice. Chiar dacă simți că ai nevoie de mai multă odihnă, te preocupă unele chestiuni casnice, administrative ale casei, să repari ceva sau să chemi un meșter. La serviciu activitățile în echipa îți aduc satisfacții.

Fecioară

Nu te afli astăzi în cea mai bună formă de comunicare și interacționare cu ceilalți. Ai nevoie de mai puține conexiuni și faci eforturi de concentrare în proiectele tale. Universul interior este activat și s-ar putea să-ți aduci aminte de acțiuni din trecut, să apară o persoană, care să te agite interior.

Balanță

Astăzi este posibil să încerci să recuperezi niște bani, să cheltui mai mult pentru plăcerile tale, îți reîmprospătezi garderoba sau cauți niște oferte de vacanță. În planul sentimental, atracțiile fizice și emoționale pot fi intense și provocatoare.

Scorpion

Luna traversează astăzi zodia ta și este un moment prielnic pentru a intra în contact cu nevoile tale emoționale, iar acest tranzit te ajută să te înțelegi mai bine. La serviciu, s-ar putea să susții un interviu important pentru un alt post.  În planul sentimental, te afli față în față cu cineva cu care ai neînțelegeri și tensiuni și este nevoie să gestionezi înțelept situația.

Săgetător

Astăzi ai nevoie mai mult de susținerea partenerului. S-ar putea să te afli față în față cu o propunere venită de la serviciu sau de la un fost angajator. Descoperi oportunități noi și urmează o perioadă activă în planul profesional, dacă accepți oferta.

Capricorn

Astăzi faci planuri legate de sănătate și activitățile profesionale. Ai nevoie să găsești un echilibru între carieră și timpul liber. Este un moment excelent pentru a-ți îmbunătăți viața. În partea a doua a zilei, ai nevoie de mai multă odihnă, să stai departe de agitația cotidiană pentru a putea să te regrupezi și să-ți restabilești energia.

Vărsător

Astăzi este posibil să te confrunți cu o situație în familie, să aibă loc niște discuții, care să ducă la conflicte, dacă nu vei știi să gestionezi situația. Compromisul este cea mai bună cale să aplanezi tensiunile. În planul profesional, un parteneriat pe care îl vei încheia îți aduce oportunități nesperate, să încerci ceva diferit.

Pești

Astăzi cauți modalități de petrecere a timpului liber împreună cu partenerul. Ai o dispoziție bună de dimineață, pe care ai putea să o strici dacă te superi din cauza unor interacțiuni și opinii diferite. Depășește obstacolele și nu pune la suflet!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni