• PRO TV
  • Adriana Simionescu, primele detalii despre luna de miere! Ce planuri are fiica lui Adi Minune după nuntă: „O avem programată”

Adriana Simionescu, primele detalii despre luna de miere! Ce planuri are fiica lui Adi Minune după nuntă: „O avem programată”

Adriana Simionescu, primele detalii despre luna de miere! Ce planuri are fiica lui Adi Minune după nuntă: „O avem programată”

Fiica cea mică a lui Adrian Minune și partenerul său, Nicu, au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit, de curând, religios! Vedeta a vorbit despre cea mai importantă zi din viața sa și a dezvăluit câteva detalii despre luna de miere!

Gallery

Adriana Simonescu și soțul ei s-au cununat religios și, în aceeași zi, au făcut și botezul fiicei lor, Noa. Nașă a fost Karmen Minune, sora Adrianei, iar evenimentul a fost de-a dreptul spectaculos.

În ziua cea mare, fiica lui Adrian Minune a fost înconjurată de nu mai puțin de 1000 de invitați. În cadrul unui interviu, Adriana Simionescu a vorbit despre nunta sa și a spus că prețul rochiei de mireasă va rămâne un secret. În scurt timp, vedeta și partenerul său vor pleca în luna de miere, dar nu au spus și locația pe care au ales-o, dorind astfel să îi țină în suspans pe cei care îi urmăresc.

„Luna de miere aș vrea să fie o surpriză pentru voi, vă las să aflați de pe Instagram. O avem programată. știm unde mergem. Prețul rochiei, detaliul acesta, trebuie să rămână secret”, a spus Adriana Simionescu pentru wowbiz.ro.

Adriana Simionescu a strălucit în rochia de mireasă

Fiica cea mică a manelistului și-a dorit o petrecere grandioasă, fiind vorba despre cea mai importantă zi din viața sa. Tânăra a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă și s-a pregătit cu mare atenție, iar imaginile vorbesc de la sine. (VEZI CUM S-A ÎMBRĂCAT ADRIANA SIMIONESCU LA NUNTA SA)

„Am vrut să fac o petrecere mare, fastuoasă, mai ales că este primul meu copil, ea este cea mai importantă. Am vrut să fie ceva wow. Dacă fac acum botezul și e wow, nunta cum o să fie? Ea trebuie să fie mai importantă ca mine, dar în același timp, eu nu am cum să fac o nuntă mică.

Atunci am zis hai să le lipim și să facem o petrecere mare, la care să ne simțim bine cu toții. Acea zi o să fie foarte obositoare, sunt convinsă de treaba asta, dar știu că va fi cea mai fericită zi din viața noastră. Suntem amândoi Săgetători, deci facem amândoi lucrurile pe ultima sută de metri”, a spus Adriana Simionescu.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni