• PRO TV
  • Experiența de coșmar trăită de Codin Maticiuc pe litoral. Ce a putut să găsească în camera de hotel în care s-a cazat

Experiența de coșmar trăită de Codin Maticiuc pe litoral. Ce a putut să găsească în camera de hotel în care s-a cazat

Experiența de coșmar trăită de Codin Maticiuc pe litoral. Ce a putut să găsească în camera de hotel în care s-a cazat

Codin Maticiuc a avut parte de o experiență de coșmar pe litoralul românesc și a povestit totul pe rețelele de socializare.

Gallery

​Codin a mărturisit că a fost șocat de condițiile unui hotel din Costinești și a povestit experiența sa neplăcută pe pagina de Facebook.

Aflat la festivalul "Beach, Please", Maticiuc a dezvăluit că a avut parte de un adevărat coșmar când a ajuns la hotel. El a relatat despre mizeria din camera de hotel, menționând prezența unor insecte pe care le-a întâlnit anterior doar în Africa.

„Beach, Please, prin ochii mei.

Am ajuns și eu la celebrul festival din Costinești. Deși a fost prima dată, nu puteam să ratez ocazia de a-i vedea pe Rick Ross, Wiz Khalifa și Travis Scott la un loc.
M-am cazat la un hotel de la marginea stațiunii, ceea ce s-a dovedit a fi o alegere proastă. Am făcut 35 de minute pe jos până la festival și înapoi, dar camerele erau într-o stare deplorabilă. Perdele murdare și lipsă pe alocuri, insecte pe care le-am văzut doar în Africa apărând când stingeam lumina sau deschideam apa, și un miros persistent de mucegai.

Festivalul în sine a fost extraordinar, un adevărat Woodstock modern. Felicitări Selly și echipei Global! Desigur, au fost probleme de acces, dar având în vedere lipsa infrastructurii stațiunii, organizatorii merită toate laudele.

Artiștii au fost fantastici, au performat impecabil, iar zona ultra VIP de la Nuba a fost perfectă. Rick Ross m-a impresionat cu „All I do is win” și „BMF”, aducându-mi aminte de zilele de burlăcie la Miami. Wiz Khalifa a fost la fel de impresionant, mai ales la „See you again” când toată lumea a aprins luminile telefoanelor. „We dem boyz” și „Black and Yellow” au fost piesele care m-au făcut să urlu de bucurie, ca în tinerețe.

Nu sunt fan SixNine, dar Velea a făcut un spectacol grozav, la fel și Ștefania, care mi-a părut o adevărată Anitta locală. Apreciez eforturile Poliției Române, DIICOT și antidrog, dar arestarea lui Wiz Khalifa mi s-a părut o strategie de marketing ieftină. Nu cred că vânătoarea de artiști este soluția potrivită", a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni