• PRO TV
  • Mr. Beast, surpins în Cluj-Napoca! Cel mai urmărit YouTuber din lume ar fi filmat un videoclip la noi în țară

Mr. Beast, surpins în Cluj-Napoca! Cel mai urmărit YouTuber din lume ar fi filmat un videoclip la noi în țară

Mr. Beast, surpins în Cluj-Napoca! Cel mai urmărit YouTuber din lume ar fi filmat un videoclip la noi în țară

Faimosul YouTuber Mr. Beast ar fi fost văzut în România, mai exact în Cluj-Napoca, unde se pare că a filmat un nou clip video pentru canalul său.

Mr. Beast, cel mai cunoscut YouTuber din întreaga lume, a fost văzut în Cluj-Napoca în weekendul ce tocmai a trecut. Se pare că acesta a venit în țara noastră pentru a filma un nou videoclip pentru canalul său de YouTube, speculațiile fiind alimentate și de faptul că Salina Turda a fost închisă pentru realizarea unui anumit proiect.

Chiar dacă din imaginile care circulă pe internet s-ar putea distinge înfățișarea lui Jimmy Donaldson, pe numele său real, românii nu sunt siguri 100% că acesta chiar a pășit în România.

Mr. Beast are doar 25 de ani, are peste 300 de milioane de abonați pe YouTube și deține o avere de aproximativ 54 de milioane de dolari, potrivit Forbes.

Potrivit presei locale, Mr. Beast a fost văzut în timp ce se afla în Parcul Central.

MrBeast surprins în Cluj. Se pare că videoclipul cu cei mari mari 50 de youtuberi chiar a fost filmat la Turda.
byu/romanianfish inRomania
Dragii noștri vizitatori, vă pregătim o surpriză de proporții! În intervalul 7-13 iulie 2024 Salina Turda va fi casa unui proiect unic, pe care promitem să vi-l împărtășim la momentul oportun! Vă rugăm așadar, respectuos, să vă devansați ori amânați vizita cu o săptămână! Salina Turda este în derularea unui contract de promovare care nu are nici o legătură cu orice fel de activități militare. În perioada 7 iulie 2024 - 13 Iulie 2024, obiectivul turistic este închis în scopul realizării unui material documentar. De îndată ce realizarea materialului se va finaliza, vom reveni în atenția dumneavoastră cu mai multe detalii”, a fost mesajul transmis de conducerea societății Salina Turda

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni