• PRO TV
  • De ce s-a îmbrăcat Kate Middleton în mov la finala Wimbledon. Mesajul puternic pe care a vrut să-l transmită

De ce s-a îmbrăcat Kate Middleton în mov la finala Wimbledon. Mesajul puternic pe care a vrut să-l transmită

De ce s-a îmbrăcat Kate Middleton în mov la finala Wimbledon. Mesajul puternic pe care a vrut să-l transmită

Prințesa Kate a revenit pentru a doua oară la în spațiul public după ce a anunțat în luna martie că are cancer. Soția prințului William a fost prezentă la finala Wimbledon, iar pentru acest eveniment a ales o rochie mov, iar ținuta ei nu a fost aleasă la întâmplare.

Gallery

​Kate Middleton este cunoscută pentru eleganța sa, dar și pentru faptul că mereu transmite mesaje subtile prin alegerile sale vestimentare.

La recenta sa apariție la Wimbledon 2024, prințesa a captat toate privirile într-o rochie mov uimitoare, iar potrivit experților în modă, această alegere nu a fost întâmplătoare.

Kate Middleton, aplaudată în picioare la finala Wimbledon

După luni de zile în care a lipsit din atenția publicului din cauza tratamentului împotriva cancerului, soția prințului William a avut o apariție spectaculoasă la finala masculină de la Wimbledon, unde Novak Djokovic l-a înfruntat pe Carlos Alcaraz.

Revenirea sa nu a marcat doar un moment important pentru fanii tenisului, ci și pentru cei care i-au urmărit îndeaproape parcursul de recuperare. Apariția ei a fost aplaudată în picioare de spectatorii de la Wimbledon, iar momentul a fost unul foarte emoționant pentru soția prințului William.

Semnificația din spatele rochiei mov purtate de Kate

Pentru apariția sa la Wimbledon, Kate Middleton a purtat o rochie midi mov de la Safiyaa, asortată cu tocuri nude și un clutch. Rochia avea detalii cu volane și o croială elegantă, care îi scoatea în evidență silueta. În plus, fundița de pe rochie nu numai că i-a completat look-ul, dar a și simbolizat legătura ei cu clubul de tenis.

Alegerea rochiei mov de către Kate Middleton nu este doar o alegere vestimentară, ci un mesaj în sine. Movul, asociat istoric cu regalitatea, puterea și luxul, simbolizează puterea și reziliența. Expertul în culori Jules Standish a observat că această nuanță are un efect calmant și subliniază calitățile de lider și viziunea creativă ale lui Kate.

Prințesa este o pasionată de tenis și rareori ratează un turneu de la Wimbledon. Rolul său de patroană a All England Lawn Tennis and Croquet Club subliniază angajamentul său față de acest sport, iar alegerea unei rochii mov, completată de o mică fundiță verde închis și mov, este o aluzie directă la culorile oficiale ale clubului.

Kate Middleton a demonstrat încă o dată că fiecare detaliu contează, chiar și în alegerile sale vestimentare.

Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni