• PRO TV
  • La soare te poţi uita, dar la ea ba! Iulia Vântur, apariție răvășitoare la cea mai scumpă nuntă din lume: „Cât de grațioasă! Ca o zeiță!”

La soare te poţi uita, dar la ea ba! Iulia Vântur, apariție răvășitoare la cea mai scumpă nuntă din lume: „Cât de grațioasă! Ca o zeiță!”

La soare te poţi uita, dar la ea ba! Iulia Vântur, apariție răvășitoare la cea mai scumpă nuntă din lume: „Cât de grațioasă! Ca o zeiță!”

Iulia Vântur a bifat o nouă apariție spectaculoasă, iar internauți au fost pur și simplu fermecați de frumusețea româncei. Fosta prezentatoare TV s-a aflat pe lista de invitați la cea mai mediatizată nuntă a momentului, care are loc la Mumbai, India.

Gallery

​După ce a cheltuit 100 de milioane de dolari în trecut pe nunta fiicei sale, acum miliardarul Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, și-a însurat fiul cel mic. Publicațiile din întreaga lume au numit evenimentul „nunta secolului”.

Printre invitați s-au numărat celebrități ca John Cena, Kim și Khloe Kardashian, Hilary Clinton sau Boris Johnson. De la „nunta secolului” nu putea lipsi celebrul Salman Khan. La scurt timp, după ce actorul a stat la poze pe covorul roșu, la eveniment și-a făcut apariția și Iulia Vântur.

Frumoasa româncă a strălucit din cap până în picioare într-un sari auriu creat de Manish Malhotra, unul dintre cei mai renumiți designeri indieni. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu bijuterii de la Tyaani Fine Jewellery.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Iulia a postat mai multe filmulețe de la eveniment pe contul de Instagram, acolo unde are peste 1,3 milioane de urmăritorii. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Arăți uimitor!”, „Cât de grațioasă! Ca o zeiță!”, „Ești unică!”, „Fabuloasă!”, „O zeiță de aur!”, „Mama ei trebuie să fie tare mândră de ea! Strălucește din toate unghiurile”, i-au scris urmăritorii.

Cine sunt mirii evenimentului supranumit de presa străină „nunta secolului”

Mireasa Anant Ambani are 29 de ani și este fiica miliardarului Shri Viren Merchant, care este directorul executiv al firmei private de sănătate Encore Healthcare.

Mirele Anant Ambani, în vârstă de 28 de ani, este fiul cel mai mic al lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India și directorul general al Reliance Industries, care are venituri de 110 miliarde de dolari.

Se estimează că nunta celor doi, care s-a întins pe mai multe zile, a costat în jur de 100 de milioane.

Anant Ambani și Radhika Merchant s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani și de atunci sunt îndrăgostiți unul de celălalt.

Într-un interviu pentru Vogue, Radhika Merchant a declarat că și-a cunoscut iubitul în timpul unei plimbări cu mașina în 2016. Mireasa a spus că a fost dragoste la prima vedere, deoarece acea primă întâlnire "a aprins ceva special între noi și nu a durat mult până când am început să ne întâlnim".

Cuplul s-a logodit în cadrul unei ceremonii tradiționale fastuoase în ianuarie 2023, la care au participat invitați precum Bill Gates și Mark Zuckerberg. Petrecerea dinaintea nunții a durat trei zile și Rihanna a susținut un concert privat.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni