• PRO TV
  • Ultima fotografie cu Shannen Doherty în viață! Cum arăta actrița cu puțin timp înainte să moară

Ultima fotografie cu Shannen Doherty în viață! Cum arăta actrița cu puțin timp înainte să moară

Ultima fotografie cu Shannen Doherty în viață! Cum arăta actrița cu puțin timp înainte să moară

Sâmbătă, pe data de 13 iulie 2024, Shannen Doherty s-a stins din viață, în urma unei lupte crâncene cu cancerul. Cu puțin timp înainte de a muri, celebra actriță din ”Beverly Hills 90210” s-a afișat în mediul online și le-a vorbit oamenilor despre bătălia sa cu boala.

Gallery

​Shannen Doherty, actrița din celebrul serial „Beverly Hills 90210” a pierdut lupta cu cancerul. Aceasta a sperat până în ultima clipă că își va reveni, însă boala pusese deja stăpânire pe corpul său.

Cu puțin timp înainte de a trece în neființă, actrița și-a făcut apariția în mediul online, în fața celor 2,2 milioane de oameni care o urmăreau. Shannen postat un videoclip cu cel mai recent episod al podcastului său, Let's Be Clear, în care a vorbit despre continuarea tratamentului cu chimioterapie.

„Nu am nicio idee despre cât va dura chimioterapia, trei luni sau șase luni. Nu se știe ce se va întâmpla, dacă nu funcționează, dacă vom schimba din nou tratamentul.

Nu este ceva ce medicii mei pot prezice și este înfricoșător. Este ca un mare apel de trezire. În același timp, trebuie să spun că există o anumită pozitivitate acolo și pozitivitatea este că structura moleculară a celulelor mele canceroase s-a schimbat recent.

Aceasta înseamnă că există mult mai multe protocoale pentru mine să încerc”, a spus Shannen Doherty la ultima sa apariție.

VEZI IMAGINEa CU SHANNEN DOHERTY ÎN GALERIA DE MAI SUS

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni