• PRO TV
  • Cine era bărbatul care a fost împușcat la mitingul organizat de Donald Trump. Victima a încercat să își protejeze familia în timpul tentativei de asasinat asupra fostului președinte american: „A murit ca un erou”

Cine era bărbatul care a fost împușcat la mitingul organizat de Donald Trump. Victima a încercat să își protejeze familia în timpul tentativei de asasinat asupra fostului președinte american: „A murit ca un erou”

Cine era bărbatul care a fost împușcat la mitingul organizat de Donald Trump. Victima a încercat să își protejeze familia în timpul tentativei de asasinat asupra fostului președinte american: „A murit ca un erou”

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, care vizează un nou mandat, susținea un miting în Pennsylvania în momentul în care s-au auzit mai multe focuri de armă. Un glonț l-a nimerit pe politicianul republican în lobul urechii, alte două persoane au fost rănite, iar o alta a decedat.

Gallery

​Guvernatorul statului Pennsylvania, Josh Shapiro, a făcut primele declarații despre bărbatul ucis în timpul mitingului organizat de Donald Trump. Corey Comperatore avea 50 de ani și se afla alături de familia sa în timpul împușcăturilor. Imediat după ce a fost dechis focul de armă, bărbatul s-a năpustit asupra familiei sale, cu care se afla la miting, pentru a o proteja. Din păcate, acesta a decedat.

Porivit autorităților americane, Corey Comperatore era un fost pompier, tată a două fete și un cetățean foarte cunoscut în comunitatea sa.

„Tocmai am vorbit cu soția lui Corey și cu cele două fiice ale lui. El era pompier. Mergea la biserică în fiecare duminică. Corey și-a iubit comunitatea, dar mai ales familia.

Am întrebat-o pe soția lui Corey dacă ar fi în regulă să împărtășesc cu voi ce am vorbit. Ea a spus că da. De asemenea, mi-a cerut să vă spun tuturor că Corey a murit ca un erou. Corey s-a năpustit asupra familiei sale pentru a o proteja”, a spus guvernatorul statului Pennsylvania, Josh Shapiro.

Atacatorul lui Donald Trump ar fi acționat de pe acoperișul unei clădiri din apropiere și, potrivit unei declarații a FBI, este vorba despre Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani.

Foto: Getty, Știtile PROTV, Twitter

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni