• PRO TV
  • A fost căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acum recunoaște că-i plac bărbații! Fostul pilot de Formula 1 nu se mai ascunde

A fost căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acum recunoaște că-i plac bărbații! Fostul pilot de Formula 1 nu se mai ascunde

A fost căsătorit cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acum recunoaște că-i plac bărbații! Fostul pilot de Formula 1 nu se mai ascunde

Într-o perioadă în care toată lumea este atentă la viața fratelui său, care se află în comă de aproximativ 10 ani, Ralf Schumacher uimește întreaga planetă.

Căsătorit timp de aproape 15 ani cu una dintre cele mai frumoase femei din lume, Cora-Caroline Brinkmann (fostă Schumacher), de care a divorțat în 2015, fratele lui Michael Schumacher a dezvăluit că este gay.

„Cel mai frumos lucru din viață este atunci când ai alături partenerul potrivit, cu care poți împărtăși totul”, a fost anunțul făcut de Ralf Schumacher pe rețelele de socializare.

David, fiul pe care Ralf și Cora îl au, a dezvăluit că este fericit pentru tatăl său și că îl susține pe acesta în orice decizie.

„Sunt atât de fericit că ai găsit, în sfârșit, pe cineva cu care poți spune cu adevărat că te simți foarte confortabil și în siguranță, indiferent dacă este bărbat sau femeie. Te susțin 100%, tată, și-ți doresc toate cele bune. Felicitări”, a spus David Schumacher.

Și Cora, fosta soție a lui Ralf Schumacher, a scris pe internet că este fericită pentru fostul ei soț și pentru actualul lui partener: „Sunt atât de fericită pentru voi doi”.

Mai mult decât atât, Cora a postat în mediul online și câteva fotografii în care apare alături de Ralf și de iubitul lui.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni