• PRO TV
  • Divorțează Betty de Cătălin Vișănescu? Fiica lui Florin Salam, adevărul despre relația cu manelistul Iuly Neamțu

Divorțează Betty de Cătălin Vișănescu? Fiica lui Florin Salam, adevărul despre relația cu manelistul Iuly Neamțu

Divorțează Betty de Cătălin Vișănescu? Fiica lui Florin Salam, adevărul despre relația cu manelistul Iuly Neamțu

De ceva vreme, despre Betty, fiica lui Florin Salam, se spune că s-ar fi despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu, alături de care are și un copil, pe Matthias.

Inițial, Betty Salam nu a vrut să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect, însă recent au apărut informații potrivit cărora tânăra ar fi început o relație cu manelistul Iuly Neamțu.

Deranjată de zvonurile care au circulat în mediul online, fiica lui Florin Salam a vrut să facă lumină în acest caz și a afirmat, pe TikTok, că ea și Cătălin Vișănescu au luat o pauză.

Gallery

​Chiar dacă a recunoscut că în prezent este separată de soț, Betty Salam a dezvăluit că nu are nicio altă relație și că familia ei este bine în acest moment.

„Matthias este bine, este întotdeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucruri frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni.

Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem în ordine puțin viața noastră personală. Ca toți oamenii, avem și noi perioade de genul ăsta. Nu am divorțat, nu am fugit nicăieri și nici nu sunt împreună cu niciun alt bărbat. Familia e familie”, a spus Betty, fiica lui Florin Salam, pe internet.

foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni