• PRO TV
  • Corina Caragea, în tribune la finala EURO 2024! Cu ce actor celebru de la Hollywood s-a pozat prezentatoarea: „Cine își închipuia când urmăream la TV… ”

Corina Caragea, în tribune la finala EURO 2024! Cu ce actor celebru de la Hollywood s-a pozat prezentatoarea: „Cine își închipuia când urmăream la TV… ”

Corina Caragea, în tribune la finala EURO 2024! Cu ce actor celebru de la Hollywood s-a pozat prezentatoarea: „Cine își închipuia când urmăream la TV… ”

Corina Caragea s-a numărat printre norocoșii care au asistat la finala EURO 2024 dintre Spania și Anglia, care a avut loc pe stadionul Olimpic Berlin. Partida s-a încheiat cu victoria celei supranumite „Furia Roșie”, echipă pe care a mizat și frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV.

Gallery

Corina Caragea le-a luat pulsul fanilor spanioli și englezi înainte de finala Campionatului European de Fotbal din Germania.

Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive a postat mai multe filmulețe și imagini de la Berlin, iar într-una dintre ele apare alături de un celebru actor de la Hollywood.

CITEȘTE ȘI:

Este vorba despre Zac Efron, cunoscut mai ales pentru rolurile din „High School Musical”, „Gheara de fier”, „Baywatch” sau „Aventură în familie”, ultima peliculă fiind cea în care joacă alături de Nicole Kidman.

Dacă săptămâna trecută, starul de la Hollywood își etala mușchii pe un iaht, în St. Tropez, alături de Gerard Butler și mai multe domnișoare, în weekend Zac Efron s-a bucurat de regalul fotbalistic oferit de cele două finaliste de la Euro 2024.

„Sunt gata de marea finala @euro2024 ! E nebunie în Berlin! Pare că jumatate de planetă e aici. De la spanioli deja fericiți dupa reușita lui Alcaraz la Wimbledon, la englezi care așteaptă de 58 de ani această zi, la prinți și regi sau vedete de la Hollywood. Cine își închipuia când urmăream la tv Baywatch că voi vedea azi meciul împreuna cu @zacefron, a scris bruneta pe contul de Instagram.

Vezi imaginile cu Corina Caragea și Zac Efron în GALERIA FOTO de mai sus

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni