• PRO TV
  • Adriana Simionescu s-a căsătorit! Fiica cea mică a lui Adrian Minune a strălucit în rochia de mireasă: „Am vrut să fie ceva wow” FOTO

Adriana Simionescu s-a căsătorit! Fiica cea mică a lui Adrian Minune a strălucit în rochia de mireasă: „Am vrut să fie ceva wow” FOTO

Adriana Simionescu s-a căsătorit! Fiica cea mică a lui Adrian Minune a strălucit în rochia de mireasă: „Am vrut să fie ceva wow” FOTO

Fata cea mică a celebrului cântăreț de manele Adi Minune s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Nicu! Petrecerea grandioasă, la care au participat 1000 de persoane, a avut loc pe data de 14 iulie, într-un cadru de basm!

Gallery

​Adriana Simionescu și partenerul său, Nicu, s-au căsătorit pe data de 14 iulie 2024, zi în care au sărbătorit și botezul fiicei lor, Noa. Petrecerea a fost organizată într-o manieră luxoasă, iar fiica cea mică a manelistului a organizat totul până la cel mai mic detaliu, mai ales că au fost prezenți peste 1000 de invitați.

Emoțiile au fost simțite profund și de Adrian Minune, care s-a trezit de dimineață și a plecat spre locația de lux, unde avea să se desfășoare marele eveniment, pentru a se asigura că totul este pus la punct.

„Dragii mei, nu am făcut nicio invitație, azi e nunta fiicei mele, Karmen este nașă. Finii mei din Germania vin și ei. Vă aștept pe toți finii mei din toată lumea, cumetrii mei. Intrarea este de la ora 20 până la ora 24.

Nu am făcut absolut nici o invitație, suntem în cursul desfășurării. Încercăm să aranjăm aici tot ce trebuie”, a fost mesajul pe care l-a transmis Adrian Minune pe contul său de Instagram.

Adriana Simionescu a strălucit în rochia de mireasă

Fiica cea mică a manelistului și-a dorit o petrecere grandioasă, fiind vorba despre cea mai importantă zi din viața sa. Tânăra a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă și s-a pregătit cu mare atenție, iar imaginile vorbesc de la sine. (VEZI CUM S-A ÎMBRĂCAT ADRIANA SIMIONESCU LA NUNTA SA)

„Am vrut să fac o petrecere mare, fastuoasă, mai ales că este primul meu copil, ea este cea mai importantă. Am vrut să fie ceva wow. Dacă fac acum botezul și e wow, nunta cum o să fie? Ea trebuie să fie mai importantă ca mine, dar în același timp, eu nu am cum să fac o nuntă mică.

Atunci am zis hai să le lipim și să facem o petrecere mare, la care să ne simțim bine cu toții. Acea zi o să fie foarte obositoare, sunt convinsă de treaba asta, dar știu că va fi cea mai fericită zi din viața noastră. Suntem amândoi Săgetători, deci facem amândoi lucrurile pe ultima sută de metri”, a spus Adriana Simionescu pentru wowbiz.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni