• PRO TV
  • Horoscop zilnic 15 iulie 2024. Capricornii se reconectează cu partenerii, iar Scorpionii își pot rezolva cu ușurință problemele mai vechi

Horoscop zilnic 15 iulie 2024. Capricornii se reconectează cu partenerii, iar Scorpionii își pot rezolva cu ușurință problemele mai vechi

Horoscop zilnic 15 iulie 2024. Capricornii se reconectează cu partenerii, iar Scorpionii își pot rezolva cu ușurință problemele mai vechi

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 15 iulie 2024.

Berbec

Contextul astral de astăzi aduce evenimente bruște și neașteptate în sectorul banilor și veniturilor. Ai soluții originale de a face sau de a administra niște sume de bani. Conjuncția (alăturarea) dintre Marte, guvernatorul tău, și Uranus, planeta imprevizibilului, aduce o explozie de energie, pe care este recomandat să o folosești cu înțelepciune.

Taur

Marte și Uranus, planeta imprevizibilului, formează un aspect strâns astăzi și-ți poate aduce impulsul să schimbi lucrurile, să rezolvi o problemă, care te frământă de mai mult timp. Traversezi o perioadă în care ai nevoie de mai multă libertate. Recomandarea astrelor este să aștepți câteva zile, să eviți decizii imprudente.

Gemeni

Conjuncția dintre Marte și Uranus, guvernatorul casei principiilor și credințelor, care se formează astăzi în sectorul frământărilor interioare, poate să aducă evenimente neprevăzute, să reactiveze trecutul. De asemenea, apar dorințe pe care încerci să le reprimi. Conștientizezi o situație și te poți elibera de ceva ce te ține în loc so progresezi.

Rac

Evenimente neașteptate pot să apară în relația cu prietenii. Legat de planurile și proiectele de viitor s-ar putea să schimbi abordarea sau modalitatea în care te implici sau interacționezi cu cei cu care desfășori activități în comun. Pot să apară și evoluții bruște în proiectele tale, să ai o idee originală sau un plan îndrăzneț de viitor. Se dinamizează și axa iubirii și poate să apară o nouă experiență interesantă.

Leu

Uranus, planeta imprevizibilului, și Marte, planeta acțiunii, formează astăzi un aspect strâns în casa carierei și aspirațiilor profesionale. Ai șanse și oportunități să schimbi ceva, să începi o etapă nouă, un parteneriat. De asemenea, ai o dorință puternică să te eliberezi de o situație în planul profesional, care te limitează.

Fecioară

Posibil astăzi să ai parte de evenimente neprevăzute dacă te afli într-o călătorie, să schimbi o direcție în planul dezvoltării personale, să-ți schimbi perspectiva sistemului de credințe. Recomandarea astrelor este să fii deschis unui mod nou de a gândi și de abordare a vieții! Totodată, poate să apară un impuls de a explora/descoperi lucruri noi și îți dorești mai multă libertate de mișcare.

Balanță

Astăzi, Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta imprevizibilului, pot să aducă schimbări în relație sau în situația financiară. Apare dorința de a elibera bagajul emoțional, să faci o schimbare semnificativă, însă este important să-ți asculți vocea interioară, să faci diferența între impuls și intuiție.

Scorpion

Marte, guvernatorul tău, și Uranus, planeta imprevizibilului, formează astăzi un aspect strâns în sectorul relației, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Tranzitul astral poate să aducă decizii bruște și este posibil să reușești să rezolvi o problemă mai veche. S-ar putea să acționezi și-n planul profesional, să-ți îmbunătățești situația la serviciu, să faci o schimbare majoră.

Săgetător

Marte și Uranus, planeta imprevizibilului, formează astăzi un aspect strâns și s-ar putea să apară evenimente neașteptate la locul de muncă, privind obiceiurile tale, pe care le vei schimba brusc. Este un tranzit imprevizibil și anunță o perioadă cu schimbări majore și-n planul sănătății.

Capricorn

Cu Marte și Uranus, planeta imprevizibilului, în aspect strâns în casa iubirii și aventurilor romantice, s-ar putea să apară evenimente neașteptate, bruște. Ai impulsul să faci lucrurile diferit pentru a te reconecta cu partenerul. Totodată, este un moment bun să aduci îmbunătățiri relației sentimentale sau să te eliberezi de o situație care te frământă.

Vărsător

Marte, planeta acțiunii, și Uranus, guvernatorul tău, formează astăzi o conjuncție, care îți trezește nevoia de schimbare în familie sau cămin, privind spațiul de locuit. Îți poți îmbunătăți viața, relațiile cu membrii familiei sau să începi o renovare pentru mai mult confort. De asemenea, ești invitat să fii flexibil și deschis pentru rezolvarea unor probleme casnice.

Pești

Marte și Uranus într-un aspect strâns în sfera comunicării, gândirii și interacționării simți nevoia să faci lucrurile diferit. Au loc discuții incitante, vin știri sau informații, care-ți pot da peste cap planurile. De asemenea, ai nevoie să te simți liber, să ți se dea mână liberă într-un proiect. Ai grijă cum comunici și cum ajung mesajele la interlocutorii tăi, pentru că unele îți pot perturba activitatea!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni