• PRO TV
  • Maria Diana, fata de 19 ani ucisă de urs pe Jepii Mici, a fost condusă pe ultimul drum! Imaginile durerii de la înmormântare

Maria Diana, fata de 19 ani ucisă de urs pe Jepii Mici, a fost condusă pe ultimul drum! Imaginile durerii de la înmormântare

Maria Diana, fata de 19 ani ucisă de urs pe Jepii Mici, a fost condusă pe ultimul drum! Imaginile durerii de la înmormântare

Scene dureroase au avut loc, în urmă cu doar câteva zile, în Popricani, satul natal al Dianei Maria, fata de doar 19 ani care a murit tragic pe traseul montan Jepii Mici, sfâșiată fiind de urs.

Gallery

Diana Maria, o tânără de doar 19 ani care abia ce absolvise liceul s-a aventurat, alături de iubitul său, într-un traseu montan pe Jepiii Mici. Deși sfătuită de mama sa să nu meargă, fata nu a ascultat și, din nefericire, a sfârșit în ghearele unui urs. Martor la scenele terifiante a fost chiar iubitul său, care a reușit cu greu să povestească prin ce a trecut.

„Inițial am vrut altceva, dar ea a zis să facem traseul ăsta, am zis că urcăm la cascadă, să avem o după amiază minunată. A fost neașteptat, am încercat să sperii ursul, dar nenorocirea s-a întâmplat. Preferam să fiu eu”, a spus iubitul Dianei la scurt timp după tragedie.

Diana Maria, condusă pe ultimul drum

Apropiații tinerei de 19 ani, sfâșiați de durere, au condus-o pe fată pe ultimul drum în urmă cu doar câteva zile. Familia, apropiații și prietenii și-au luat rămas bun de la Cazacu Maria Diana, după ce trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus la capela cimitirului „Sfinții Petru și Pavel”.

Unul dintre groparii care s-au ocupat de înmormântare au făcut declarații de-a dreptul cutremurăoare. Se pare că locul de veci al fetei este chiar lângă cel al bunicului său, stins din viață în anul 2002.

„Era foarte de treabă bunicul ei, dar ferească Dumnezeu și de fată, nouă ne pare rău de ea”, a spus unul dintre muncitorii de la cimitirul respectiv, potrivit Ziarul de Iași.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni