• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 15 – 21 iulie 2024. Fecioarele au parte de un eveniment marcant în sfera sentimentală, Berbecii au succes la job și se bucură de o promovare

Horoscop săptămâna 15 – 21 iulie 2024. Fecioarele au parte de un eveniment marcant în sfera sentimentală, Berbecii au succes la job și se bucură de o promovare

Horoscop săptămâna 15 – 21 iulie 2024. Fecioarele au parte de un eveniment marcant în sfera sentimentală, Berbecii au succes la job și se bucură de o promovare

Aflați ce-ți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 15 – 21 iulie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 15 – 21 iulie 2024

 

Dragoste– Sfârșitul de săptămână aduce evenimente majore, care te pun pe gânduri în ce privește relația de cuplu.

Bani – Planul financiar este activat la începutul săptămânii de o conjuncție (alăturare) între Marte și Uranus, planeta imprevizibilului, care poate aduce evenimente neașteptate în zona financiară și oportunități de creștere a veniturilor. O perspectivă nouă te inspiră să faci o investiție în casă.

Muncă– Cu Marte, guvernatorul tău, din 20 iulie, în sectorul comunicării, abilitățile de comunicare se intețesc. Este un moment bun pentru a aprofunda un domeniu de interes, de participare la cursuri sau să te implici în proiecte care necesită o bună colaborare cu ceilalți. Folosește contructiv energia lui Marte și nu da curs impulsului de a intra în conflicte!

Pe 21 iulie are loc un moment important în sfera profesională, care marchează finalizarea unor proiecte sau luarea unor decizii cheie legate de carieră. Este o perioadă favorabilă pentru a evalua parcursul profesional.

 

Horoscop Taur săptămâna 15 – 21 iulie 2024

 

Dragoste– Marte și Uranus, planeta imprevizibilului, formează o conjuncție în casa personalității și aduce evenimente marcante. Te invită să ieși din zona de confort, să faci schimbări importante în relație. Planurile tale pot suferi modificări neașteptate, iar universul te ghidează către experiențe inedite în cuplu.

Bani – Marte, planeta acțiunii, dinamizează, din 20 iulie, sfera financiară și urmează o perioadă în care poți lua atitudine să-ți suplimentezi veniturile, să explorezi surse noi de finanțare și să-ți consolidezi situația materială.

Muncă– În partea a doua a săptămânii ai șanse mari de a excela într-un proiect important la serviciu. Ai un randament intelectual ridicat și abordezi diferit chestiunile profesionale.

Finalul de săptămână aduce un succes în ce privește pregătirea profesională, încheierea unei etape de învățare și evenimente care să-ți pună în valoare abilitățile.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 15 – 21 iulie 2024

 

Dragoste– În prima parte a săptămânii, conjuncția (alăturarea) planetelor Marte și Uranus, planeta imprevizibilului, aduce conștientizări și revelații, în urma unei introspecții și analize și te invită să faci o schimbare, pentru că ai oportunitatea să-ți îmbunătățești viața dacă vei aborda diferit unele chestiuni personale.

Bani – La finalul săptămânii apar provocări financiare și recomandarea astrelor este să profiți de oportunități neașteptate și de energia primită să rezolvi un context financiar, să intri în posesia unor bani. Posibil să apară și oferte de colaborare și contracte noi.

Muncă– Cu Marte, planeta acțiunii, din 20 iulie, în zodia ta, urmează o perioadă dinamică în toate planurile, îndeosebi în activitățile exercitate de pe urma profesiei. Marte aduce energie, curaj, dorință de acțiune, însă recomandarea astrelor este să-ți canalizezi energia constructiv, să eviți conflictele și comunicarea directă sau chiar agresivă. De asemenea, Marte te invită la studiu și căutarea unor informații din domenii de interes pentru tine.

 

Horoscop Rac săptămâna 15 – 21 iulie 2024

 

Dragoste– Pe 20 iulie, Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Gemeni, și urmează o intensificare a preocupărilor pentru a analiza și explora universul interior. Urmează o perioadă prielnică pentru meditație, reflecție asupra acțiunilor din trecut. Îți redirecționezi energia spre interior și retragerea din agitația cotidiană îți poate oferi o nouă perspectivă, să iei decizii mai înțelepte în viitor.

Bani – Te poți aștepta la surprize în sectorul financiar și la evenimente neașteptate care-ți pot da planurile peste cap. S-ar putea să fie nevoie să reevaluezi niște proiecte în curs sau parteneriate. Chiar dacă conjuncția dintre Marte și Uranus, care se formează la începutulul săptămânii, aduce evenimente bruște și cu surpriză, poate deschide uși către oportunități noi.

Muncă– Săptămâna se anunță activă în sfera parteneriatelor, asocierilor și colaborărilor și spre finalul săptămânii poate avea loc încheierea unei etape importante profesionale, să închei un parteneriat sau să treci la alt nivel. Eforturile depuse în urmă cu jumătate de an încep să dea roade, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

Horoscop Leu săptămâna 15 – 21 iulie 2024

 

Dragoste– În planul relațional te poți aștepta la schimbări bruște de direcție și chiar tensiuni, însă abordând provocările cu o atitudine pozitivă poți valorifica la maximum oportunitățile neașteptate și poți depăși cu succes orice obstacol în relație.

Bani – În prima parte a săptămânii s-ar putea să faci niște cheltuieli pentru casă, să achiziționezi obiecte sau bunuri pentru a-ți ușura treburile casnice.

Muncă– O serie de evenimente neașteptate în planul profesional pot să apară la începutul săptămânii, când are loc conjuncția (alăturarea) dintre Marte și Uranus, planeta imprevizibilului. Recomandarea astrelor este să te adaptezi și să fii flexibil în fața schimbărilor bruște.

Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul prin zodia Gemeni, din 20 iulie, prin casa planurilor și proiectelor de viitor și anunță o perioadă dinamică. Vei investi energie și ești determinat să-ți urmezi un plan. Totuși, este recomandată prudență pentru a evita conflictele cu persoanele cu care desfășori activități. Canalizează-ți energia în mod constructiv!

 

Horoscop Fecioara săptămâna 15 – 21 iulie 2024

 

Dragoste– Un eveniment marcant în sfera sentimentală are loc la finalul săptămânii, când este posibil să te afli față în față cu niște decizii importante, care pot încheia o relație. Totodată, este posibil să apară cineva neașteptat și să cooperezi, să accepți o întâlnire romantică.

Bani – S-ar putea, în prima parte a săptămânii, să inițiezi dialoguri cu șefii pentru a solicita o mărire salarială. De asemenea, ești determinat să obții o calificare și vei achita niște cursuri sau ateliere.

Muncă– Din 20 iulie, odată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, pe casa carierei și aspirațiilor profesionale, vei fi foarte activ și determinat să te afirmi din punct de vedere profesional. Atenție, însă, este recomandată prudență în comunicarea cu superiorii, existând posibilitatea unor tensiuni cauzate de deciziile acestora.

 

Horoscop Balanță săptămâna 15 – 21 iulie 2024

 

Dragoste– În prima parte a săptămânii, conjuncția (alăturarea) planetelor Marte și Uranus poate aduce în prim plan viața amoroasă. Schimbări privind finanțele la comun, dar și raportul de forțe dintre tine și partener anunță conflicte, dar și concilieri neașteptate, dacă vei aborda constructiv o situație tensionată.

Bani – Săptămâna aceasta apar cheltuieli neplanificate, dar și câștiguri din investiții sau alte surse de bani, însă va fi nevoie să gestionezi înțelept sumele suplimentare. Comunică deschis cu partenerul sau familia și luați decizii împreună!

Muncă- Cu Marte, planeta acțiunii, din 20 iulie, în zodia Gemeni, ar trebui să profiți de această energie pentru a învăța lucruri noi, să te dezvolți personal. Ești motivat să înveți, să te documentezi și să-ți perfecționezi abilitățile, iar călătoriile sau explorarea unor orizonturi noi te ajută în procesul de învățare.

 

Horoscop Scorpion săptămâna 15 – 21 iulie 2024

 

Dragoste– Conjuncția (alăturarea) dintre Marte, guvernatorul tău, și Uranus, planeta imprevizibilului, de la începutul săptămânii, anunță discuții aprinse în cuplu, care pot duce la decizii importante legate de relație. Contextul astral este imprevizibil și aduce evenimente neașteptate, care te vor solicita emoțional destul de mult.

Bani – Cu Marte în tranzit, din 20 iulie, în zodia Gemeni, pe sectorul financiar, vei avea determinare să rezolvi probleme legate de banii la comun, o moștenire sau alte surse de venit. Este posibil să obții câștiguri neașteptate sau să intri în posesia unor bunuri.

Muncă– Spre finalul săptămânii ești invitat să comunici deschis cu colegii pentru a depăși eventualele conflicte. Apar vești sau informații surpriză, decizii și încheierea unor capitole semnificative în planul profesional și trecerea la un alt nivel. De asemenea, cu o atitudine curajoasă și deschidere către nou poți depăși cu succes orice provocare și poți valorifica la maximum oportunitățile.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 15 – 21 iulie 2024

 

Dragoste– Sfera relațiile primește, din 20 iulie, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, și-ți insuflă curajul să-ți exprimi opiniile, să-ți aperi interesele. Atenție la faptul că poți deveni mai direct sau agresiv în abordare și acest lucru se va simți în relație!

Bani – Oportunități financiare apar spre finalul săptămânii, când există potențialul unor câștiguri însemnate, dar este nevoie să fii prudent și să planifici cu atenție cheltuielile.

Muncă–Conjuncția (alăturarea) dintre Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta imprevizibilului, de la începutul săptămânii, anunță discuții aprinse și evenimente neașteptate la locul de muncă. Va fi nevoie să fii receptiv la schimbare, să cooperezi cu contextul astral și să fructifici oportunitățile, să iei decizii profesionale înțelepte. De asemenea, ai parte de energie și dinamism la locul de muncă și este un moment excelent pentru a-ți demonstra abilitățile, să ieși în evidență și să-ți duci la bun sfârșit proiectele.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 15 – 21 iulie 2024

 

Dragoste – Conjuncția (alăturarea) dintre Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta imprevizibilului, de la începutul săptămânii, anunță evenimente neașteptate și bruște în planul sentimental. Posibile momente romantice spontane și oportunități interesante pot să apară, dacă ești singur. Atmosfera armonioasă, care se formează în partea a doua a săptămânii, este favorabilă consolidării relației.

Bani – Posibil să apară modificări salariale, în perioada următoare, dacă accepți propunerea șefilor de a te muta pe un alt post în cadrul firmei.

Muncă– Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, din 20 iulie, în zodia Gemeni, aduce un plus de energie și dinamism în sectorul profesional. Apar oportunități de a face schimbări în carieră, să te implici în proiecte inedite. Finalul săptămânii aduce satisfacții profesionale majore, reușite semnificative, recunoașterea meritelor și câștiguri financiare.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 15 – 21 iulie 2024

 

Dragoste– Universul îți pregătește în această săptămână o serie de surprize plăcute, schimbări bruște, neașteptate, dar benefice pe termen lung în relație. Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze sectorul amoros, din 20 iulie, și această influență astrală aduce pasiune în relație sau te ajută să descoperi noi pasiuni.

Bani – S-ar putea spre finalul săptămânii să-ți reevaluezi situația financiară, să găsești un echilibru între între încasări și cheltuieli, să cauți să pui în conturile de economii o sumă de bani lunar. De asemenea, dacă-ți urmezi intuiția și începi un proiect creativ, vei avea și satisfacții financiare însemnate.

Muncă– Profită de oportunitățile din această săptămână să demarezi proiecte noi ! Nu-ți fie teamă să te implici în activități în care-ți poți pune în valoare creativitatea!

 

Horoscop Pești săptămâna 15 – 21 iulie 2024

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii se activează sectorul sentimental și contextul astral te scoate din zona de confort și ai parte de experiențe inedite. Dacă ești singur, invitația astrelor este să te lași purtat și să explorezi, să cucerești pe cineva sau să reînvii pasiunea în relație.

Bani – Marte, guvernatorul casei banilor, își face intrarea, din 20 iulie, pe sectorul casei și familiei și urmează o perioadă în care vei face niște investiții în spațiul de locuit. Este un moment bun să-ți transformi în realitate visele legate de casă.

Muncă– Conjuncția (alăturarea) dintre Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta imprevizibilului, de la începutul săptămânii, anunță evenimente neașteptate privind informațiile și veștile legate de serviciu și activitățile tale profesionale. Apar schimbări bruște și ai energia necesară să te implici în proiecte noi, să explorezi orizonturi care să te ajute să-ți depășești limitele.

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni