• PRO TV
  • Shannen Doherty, mărturisiri cutremurătoare cu câteva zile înainte să moară. Ultima postare a actriței, sfâșietoare: "Mă simt plină de speranță"

Shannen Doherty, mărturisiri cutremurătoare cu câteva zile înainte să moară. Ultima postare a actriței, sfâșietoare: "Mă simt plină de speranță"

Shannen Doherty, mărturisiri cutremurătoare cu câteva zile înainte să moară. Ultima postare a actriței, sfâșietoare: "Mă simt plină de speranță"

Actrița Shannen Doherty s-a stins din viață sâmbătă, 13 iulie, după o lungă luptă cu cancerul. Cu câteva zile înainte să se stingă, ea a făcut o postare sfâșietoare despre întoarcerea la chimioterapie și a recunoscut că tratamentul ei va fi "înfricoșător".

Gallery

​Shannen Doherty, vedeta din celebrul serial Beverly Hills 90210 și Charmed, a făcut mărturisiri cutremurătoare înainte să moară.

Curajoasa vedetă a postat un videoclip cu cel mai recent episod al podcastului său, Let's Be Clear, în care a vorbit despre continuarea tratamentului cu chimioterapie.

Shannen a subtitrat postarea: "Episod nou al @letsbeclearpod pe @iheartradio sau oriunde ascultați podcast. Aceasta este ceea ce mă confrunt în prezent. #cancer #viață ".
În clipul din podcast, Shannen a vorbit cu cei 2,2 milioane de urmăritori ai ei pe Instagram despre incertitudinea viitorului ei.

Shannen Doherty a sperat până în ultima clipă că va învinge boala 

Ea a recunoscut: "Deci, știi, pentru prima dată nu am nicio idee despre cât va dura chimioterapia, trei luni sau șase luni. Nu se știe ce se va întâmpla, dacă nu funcționează, dacă vom schimba din nou tratamentul.

Actrița a continuat să spună că această nouă rundă de tratament a fost "înfricoșătoare". Ea a spus: "Nu este ceva ce pot prezice. Nu este ceva ce medicii mei pot prezice și este înfricoșător. Este ca un mare apel de trezire. În același timp, trebuie să spun că există o anumită pozitivitate acolo și pozitivitatea este că, deoarece structura moleculară a celulelor mele canceroase s-a schimbat recent.

"Aceasta înseamnă că există mult mai multe protocoale pentru mine să încerc. Pentru prima dată în câteva luni, probabil, mă simt plină de speranță pentru că există atât de multe protocoale mai mult acum. Întrucât înainte eram plină de speranță, dar încă mă pregăteam."

VEZI postarea lui Shannen Doherty AICI 

Din păcate, după mulți ani de luptă cu cancerul, moartea lui Shannen a fost confirmată astăzi de publicistul ei.

"Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala. Fiica, sora, mătușa și prietena devotată a fost înconjurată de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia le cere intimitate în acest moment pentru a putea jeli în pace."

Shannen a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer în 2015. Ea a anunțat că a avut cancer la sân în 2015, ulterior fiind dezvăluit că a intrat în remisie înainte de a reveni. În 2020, ea a dezvăluit că avea cancer la sân în stadiul patru. În iunie 2023, Shannen a făcut o actualizare a stării de sănătate, când a dezvăluit că cancerul i se răspândise la creier.

Sursa foto: Getty 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni