• PRO TV
  • Ce a spus Irina Columbeanu despre vila de la Izvorani, care a ajuns o ruină: "Chiar dacă nu mai este, sunt foarte recunoscătoare "

Ce a spus Irina Columbeanu despre vila de la Izvorani, care a ajuns o ruină: "Chiar dacă nu mai este, sunt foarte recunoscătoare "

Ce a spus Irina Columbeanu despre vila de la Izvorani, care a ajuns o ruină: "Chiar dacă nu mai este, sunt foarte recunoscătoare "

Irina Columbeanu a petrecut în România câteva săptămâni alături de tatăl său Irinel Columbeanu, care acum locuiește la un azil după ce și-a pierdut întreaga avere.

Gallery

​​Irina a fost foarte emoționantă să își revadă tatăl. Ea a mărturisit că și-a dorit foarte mult această reîntâlnire după mai bine de șase ani de când s-a mutat în America.

Și-a amintit cu nostalgie de vila de la Izvorani, care acum a ajuns o ruină

Irina și-a amintit cu drag de vila de la Izvorani în care a copilărit. Ea a mărturisit că era cea mai frumoasă casă din lume și o leagă amintiri frumoase de această locuință, chiar dacă acum e o ruină.

„Îmi amintesc că era cea mai frumoasă casă din lume și, chiar dacă nu mai este, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să trăiesc acolo. Cei 12 ani petrecuți acolo sunt de neuitat”, a spus Irina, pentru OK! Magazine.

Irina, declarație emoționantă despre tatăl ei

Irina a mărturisit că și-a dorit foarte mult să îi mulțumească tatălui său personal pentru tot ce a făcut pentru ea. Irina a vorbit cu emoție despre revederea cu tatăl ei și a mărturisit că aștepta cu nerăbdare să-l îmbrățișeze.

„De-abia așteptam să-i sar în brațe! Este același tată inteligent, iubitor, politicos și foarte amuzant. Este tatăl meu așa cum a fost întotdeauna, iar relația noastră nu s-a schimbat. Dacă mă întrebi cum mi se pare acum, că au trecut anii, este normal, toți îmbătrânim, nu putem face nimic în privința asta. Nu aș spune că a fost intimidat, ci mai degrabă fericit că am crescut și că mama a avut grijă de mine. A fost un pic uimit, dar și bucuros să mă vadă mare”.

„Am vrut să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și să-i spun în față că-l iubesc, să petrecem timp împreună, ca să avem și mai multe amintiri frumoase. Tata știe foarte multe limbi străine și m-a încurajat să învăț franceza și engleza, pentru care sunt foarte recunoscătoare. E clar că am moștenit de la el pasiunea pentru limbile străine și pentru studiu în general. Întotdeauna îmi povestește întâmplări din istorie și sunt mereu fascinată. Învățăm împreună, ne place să ne uităm la filme, avem aceleași gusturi și același simț al umorului. Cu mama, ne asemănăm în faptul că suntem amândouă Capricorn, suntem empatice, intuitive și pline de compasiune. Și toți trei împărtășim setea de cunoaștere”.

Sursa foto: captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni