• PRO TV
  • Ioana și Ilie Năstase, în prag de divorț? Prima reacție despre separare: "Nu am nevoie de notorietate pe seama nimănui. Și eu am realizat multe în viața asta"

Ioana și Ilie Năstase, în prag de divorț? Prima reacție despre separare: "Nu am nevoie de notorietate pe seama nimănui. Și eu am realizat multe în viața asta"

Ioana și Ilie Năstase, în prag de divorț? Prima reacție despre separare: "Nu am nevoie de notorietate pe seama nimănui. Și eu am realizat multe în viața asta"

Ioana și Ilie Năstase ar avea din nou probleme în mariaj. Soția fostului tenismen a recunoscut că nu mai locuiește în aceeași casă cu soțul său și că anul acesta au ales să își petreacă separat vacanța de vară.

​Ioana a explicat de ce a plecat singură în Turcia și a dezvăluit că a trecut prin multe momente grele în căsnicia sa, însă a ales să ignore comportamentul lui Ilie Năstase de foarte multe ori. În prezent, relația lor este una tensionantă și au ales să își petreacă vacanța de vară separat: ea în Turcia, iar Ilie Năstase în Cehia.

„Acum sunt în drum spre Piatra Neamț, am fost în Turcia. Ilie a venit după mine, dar nu pentru a mă verifica. El știe ce fel de persoană sunt, nu e nevoie. E adevărat că a plecat în Cehia fără să mă anunțe, dar nu m-am supărat, sunt obișnuită cu astfel de lucruri. Mi-am sunat nora și i-am cerut să-mi ia bilete pentru o vacanță de câteva zile în Turcia. Am și o prietenă acolo. Ilie știa și și-a luat și el bilet. Am stat două zile împreună, apoi ne-am întors acasă, fiecare la locuința sa”, a declarat Ioana Năstase pentru cancan.ro.

Ioana Năstase, despre despărțirea de Ilie Năstase

Ioana a mărturisit că își dorește o perioadă de liniște de aceea va petrece câteva zile la Piatra Neamț. Consideră că a luat decizia corectă și a lăsat să se înțeleagă că are anumite dezvăluiri de făcut la momentul potrivit, dar deocamdată se concentrează pe binele fiului său.

„Îmi cunosc bine copilul și el știe ce mamă are. Mă respect și îmi doresc liniște pentru a lua cele mai bune decizii. Vreau ca oamenii să mă aprecieze pentru cine sunt cu adevărat. Nu am nevoie de notorietate pe seama nimănui, deoarece și eu am realizat multe în viața asta, atât înainte cât și alături de el. Am venit la Piatra Neamț pentru a mă încărca pozitiv. Am un loc aici care mă liniștește. Sunt un om echilibrat și îmi văd de viața mea. Voi sta câteva zile”, a adăugat Ioana Năstase pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni