• PRO TV
  • Kate Middleton, o nouă apariție publică. Prințesa de Wales va participa la finala de la Wimbledon și va îndeplini o sarcină specială

Kate Middleton, o nouă apariție publică. Prințesa de Wales va participa la finala de la Wimbledon și va îndeplini o sarcină specială

Kate Middleton, o nouă apariție publică. Prințesa de Wales va participa la finala de la Wimbledon și va îndeplini o sarcină specială

Kate Middleton va avea o nouă apariție publică după ce a participat pe 15 iunie la Trooping the Colour.

Gallery

​Conform ultimelor informații, soția prințului William, care în prezent urmează un tratament împotriva cancerului, va participa la finala de la Wimbledon pentru a îndeplini o sarcină specială.

Kate Middleton, Prințesă de Wales, va participa la finala de simplu masculin de la Wimbledon, duminică, 14 iulie, potrivit Palatului Kensington.

Familia regală va îndeplini o sarcină specială la turneu, oferind câștigătorului - fie Novak Djokovic, fie Carlos Alcaraz - râvnitul trofeu.

Aceasta va fi a doua apariție publică a lui Middleton de când și-a anunțat diagnosticul de cancer în luna martie, prima apariție fiind participarea sa la evenimentul anual Trooping the Colour, pe 15 iunie.

Într-o actualizare făcuttă pe 14 iunie, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a anunțat că va participa la parada de ziua regelui și că "speră să se alăture câtorva angajamente publice pe parcursul verii". Cu toate acestea, ea a menționat că nu este încă în afara pericolului și că "tratamentul este în desfășurare și va mai dura câteva luni".

De atunci, au existat multe speculații că Wimbledon ar fi unul dintre angajamentele publice din vară, deoarece Middleton este un fan cunoscut al turneului ea făcându-și apariția în loja regală de mulți ani, participând anterior în fiecare an, cu excepția unuia, de când s-a căsătorit cu prințul William în 2011.

Sursa foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni