• PRO TV
  • Donald Trump, ținta unei tentative de asasinat! Atacatorul fostului președinte american a fost identificat

Donald Trump, ținta unei tentative de asasinat! Atacatorul fostului președinte american a fost identificat

Donald Trump, ținta unei tentative de asasinat! Atacatorul fostului președinte american a fost identificat

Mai multe focuri de armă s-au auzit în timp ce fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, care vizează un nou mandat, susținea un meeting în Pennsylvania. Un glonț l-a atins pe politicianul republican în lobul urechii, iar atacatorul a fost identificat

Donald Trump a fost ținta unui asasinat în timpul unui meeting electoral din Pennsylvania. Glonțul l-a atins pe acesta în lobul urechii, însă politicianul și-a păstrat calmul și a plecat spre spital cu pumnul ridicat în aer, spre surprinderea celor prezenți.

Atacatorul, care ar fi acționat de pe acoperișul unei clădiri din apropiere, a fost identificat. Potrivit unei declarații a FBI, bărbatul este Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani. Acesta a fost ucis de către un lunetist de la Secret Service imediat după tentativa de asasinat.

"FBI l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, ca fiind subiectul implicat în tentativa de asasinare a fostului preşedinte Donald Trump, la 13 iulie, în Butler, Pennsylvania.

Aceasta rămâne o anchetă activă şi în curs de desfăşurare, iar orice persoană care deţine informaţii care ar putea contribui la anchetă este încurajată să trimită fotografii sau înregistrări video online la FBI.gov/butler sau să sune la 1-800-CALL-FBI", se arată în mesajul FBI, potrivit News.ro.

În imaginile apărute în mediul online se vede cum, în timp ce își ținea discursul, Donald Trump se oprește și pune mâna la ureche, apoi cade. Câteva momente mai târziu a fost confirmată uciderea bărbatului care a deschis focul de armă.

Foto: Getty, Twitter

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni