• PRO TV
  • Anamaria Prodan și Ronald Gavril se pregătesc de nuntă. Impresara și iubitul ei ar urma să ajungă în fața altarului, în doar câteva luni

Anamaria Prodan și Ronald Gavril se pregătesc de nuntă. Impresara și iubitul ei ar urma să ajungă în fața altarului, în doar câteva luni

Anamaria Prodan și Ronald Gavril se pregătesc de nuntă. Impresara și iubitul ei ar urma să ajungă în fața altarului, în doar câteva luni

Anamaria Prodan și Ronald Gavril pare că sunt pregătiți să își ducă relația la un nou nivel, deoarece se zvonește cum că ar fi gata să se căsătorească. În acest an, cei doi ar urma să facă nunta, însă totul ar decurge în mare secret.

Gallery

În cele din urmă, Anamaria Prodan se poate declara câștigătoare și din punct de vedere sentimental, deoarece Ronald Gavril este bărbatul la care a visat mereu. După două căsnicii nereușite și o relație care s-a încheiat după doar câteva luni, femeia de afaceri radiază de bucurie alături de sportiv.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril urmează să facă nunta

Cei doi se afișează împreună foarte mult în mediul online, dar, cu toate acestea, preferă să țină lucrurile importante departe de ochii celor curioși.

Acest lucru s-ar întâmpla și în prezent, căci conform Click, Anamaria Prodan și Ronald Gavril se pregătesc să se căsătorească. Cei doi ar urma să își unească destinele chiar în acest an, în luna noiembrie, după ce divorțul de Laurențiu Reghecampf va fi pronunțat.

Citește și:

​Mai mult decât atât, potrivit sursei menționate anterior, Ronald Gavril ar fi cerut-o în căsătorie pe Anamaria Prodan în luna martie și ar fi vrut să o ducă în fața ofițerului de stare civilă în luna iulie, doar că judecătorii au modificat data ultimei înfățișări în procesul celor doi, iar nunta a necesitat amâncare.

Anamaria Prodan are planuri mari de nuntă

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a făcut câteva declarații despre momentul în care va îmbrăca, din nou, rochia de mireasă. Impresara susține că cele două nunți pe care le-a avut până acum nu au fost făcute pentru ea, iar următoarea nu doar că va fi ultima, dar va ajunge în fața altarului alături de bărbatul pe care îl iubește.

Citește și:

„Mereu am făcut nunți pentru lume, ca să-l țin pe Reghe pe linia de plutire, să nu o ia razna. Următoarea mea nuntă o să fie cu cineva de care o să fiu îndrăgostită la maxim și o să o fac doar cu prietenii apropiați, undeva într-un loc de vis”, a declarat impresara, conform sursei menționate anterior.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni