• PRO TV
  • Zac Efron și-a arătat fizicul sculptat pe un iaht plin de domnișoare în St. Tropez! Cu ce actor celebru a petrecut starul de 36 de ani

Zac Efron și-a arătat fizicul sculptat pe un iaht plin de domnișoare în St. Tropez! Cu ce actor celebru a petrecut starul de 36 de ani

Zac Efron și-a arătat fizicul sculptat pe un iaht plin de domnișoare în St. Tropez! Cu ce actor celebru a petrecut starul de 36 de ani

Zac Efron se distrează de minune în St. Tropez, acolo unde a fost surprins de papazzzii alături de actorul Gerard Butler și un grup numeros de domnișoare.

Gallery

​Actorul în vârstă de 36 de ani, care joacă în noul film „A Family Affair” alături de Nicole Kidman, și-a arătat fizicul tonifiat în timp ce se relaxa pe un iaht.

Cu ochelari de soare, șapcă și un șort albastru, Zac și-a etalat pachețelele de pe abdomen și și-a exersat săriturile în apă.

Zac Efron era alături de bunul său prieten Gerard Butler și de mai multe domnișoare în costum de baie.

Una dintre femei era actuala iubită a lui Gerard, modelul Sports Illustrated Penny Lane, în vârstă de 29 de ani. Dacă Zac a făcut spectacol la bustul gol, Gerard a preferat să-și păstreze tricoul pe el. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Fanii cred că actorul și-a făcut mai multe operații estetice la față

Zac a explicat în 2022 că fața lui arată diferit după ce a avut parte de un incident nefericit petrecut în locuința sa. El a dezvăluit că a fost la un pas de moarte după ce și-a zdrobit maxilarul și și-a spart bărbia într-o fântână de granit.

Într-un interviu pentru Men’s Health Magazine, actorul a povestit că a alunecat pe o pereche de șosete în timp ce alerga prin casă, iar în cădere s-a lovit cu fața de o fântână de granit. Zac a mărturisit că și-a pierdut cunoștința și s-a trezit cu „osul bărbiei atârnând de față”.

Accidentul a produs câteva schimbări în fizionomia actorului, căruia i-au crescut în dimensiune mușchii maxilarului. Actorul a mărturisit că a avut nevoie de operație pentru a-și reface bărbia.

Povestea lui Zac pare că nu a ajuns la toată comunitatea sa uriașă de fani, pentru că unii dintre internauți încă sunt șocați de transformarea sa și cred că de vină pentru noul lui look sunt operațiile estetice.

Fotografii: Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni