• PRO TV
  • Ce medie a obținut la BAC fiica primarului din Iași. Thea Chirica s-a bucurat de cadouri scumpe din partea părinților

Ce medie a obținut la BAC fiica primarului din Iași. Thea Chirica s-a bucurat de cadouri scumpe din partea părinților

Ce medie a obținut la BAC fiica primarului din Iași. Thea Chirica s-a bucurat de cadouri scumpe din partea părinților

Primarul din Iași, Mihai Chirica, este foarte mândru fiica lui cea mare, Thea Chirica, în vârstă de19 ani. Tânăra a obținut o notă mare la Bacalaureat, iar pentru asta a primit și câteva cadouri din partea părinților.

Thea a obținut nota 9,75 la examenul de maturitate. Ea vrea să dea admitere la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. Ambii părinți sunt foarte bucuroși de performanța adolescentei și au dorit să sărbătorească acest moment oferindu-i cadouri speciale: o bijuterie scumpă și o vacanță de lux.

„Thea a luat 9.75 la Bacalaureat. Acum, e plecată la București, a plecat marți cu avionul, are pregătire, dă la Drept, vrea să intre în magistratură, să ajungă judecător. Vrea să dea la București și nu la Iași, pentru că la Iași avem Drept doar cu numele, Facultatea de Drept din București este cea mai bună, nu mai există una la fel în țară. Mai este o fată care dă la aceeași facultate, dar nu a ales asta neapărat pentru prieteni, asta și-a dorit ea din clasa a IX-a și asta va face. Și tatăl ei este foarte mulțumit de rezultat, cum să nu fie mulțumit? Este foarte încântat de rezultate”, a spus Ana Maria Fodoreanu, fosta soție a primarului Mihai Chirica, potrivit BZI.ro.

Fiica primarului va pleca în vacanță în una dintre cele mai frumoase și mai scumpe destinații din Italia

„I-am făcut și un cadou pentru rezultatul obținut, i-am luat o amintire frumoasă, o bijuterie, va pleca și într-o vacanță după admiterea la facultate. Vacanța va fi în străinătate, în afară. Va pleca pe Coasta Amalfi, iar după aia, la anul, la sfârșitul lui ianuarie, pleacă o lună în Singapore, Malaezia și Bali”, a povestit Ana Maria Fodoreanu.

Cum arată familia primarului din Iași, Mihai Chirica

Primarul Mihai Chirica și fosta sa soție, Ana Maria Fodoreanu, au două fiice, Thea Chirica, în vârstă de 19 ani, și Mălina Chirica, care este în clasa a X-a.

Gallery

​​În prezent, Mihai Chirică este căsătorit cu Cristina. Presa a numit-o, în repetate rânduri, cea mai frumoasă soție de primar din România. Cei doi și-au spus „Da” în 2017 și au împreună un băiat. Între ei este o diferență de vârstă de 13 ani.

Sursă foto: Facebook/ 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni