• PRO TV
  • Care este motivul pentru Emily Burghelea și soțul ei stau cu chirie. De ce nu vor să-și cumpere casă: „Este o chestie pe care o facem la...”

Care este motivul pentru Emily Burghelea și soțul ei stau cu chirie. De ce nu vor să-și cumpere casă: „Este o chestie pe care o facem la...”

Care este motivul pentru Emily Burghelea și soțul ei stau cu chirie. De ce nu vor să-și cumpere casă: „Este o chestie pe care o facem la...”

Emily Burghelea și familia ei au ales să locuiască cu chirie, deși, în trecut, au locuit în casa lor, pe care au dat-o spre închiriere.

Gallery

​Emily și Andrei, alături de cei doi copii ai lor, Amedeea și Damian, locuiesc cu chirie într-un apartament din nordul Capitalei. Recent, în familia lor a mai apărut un membru, este vorba despre un cățel, pe care aceștia l-au adoptat. Bucuria lor și a copiilor a fost spulberată rapid, asta după ce proprietarul nu a fost de acord cu animalul de companie. Andrei a încercat să găsească o alternativă și să se mute, însă planurile le-au fost date peste cap. Emily a suferit un accident îngrozitor și urmează o perioadă lungă de recuperare pentru ea.

Citește și:

Motivul pentru care Emily Burghelea și familia ei locuiesc în chirie

Emily Burghelea și soțul ei au ales să stea cu chirie pentru că astfel se pot mișca mai ușor dintr-un loc în altul. Cei doi și-au promis să se mute în funcție de școala copiilor.

„Noi stăm în chirie pentru că am ales să fim flexibil din punctul acesta de vedere și să ne mutăm în funcție de grădinițele copiilor, așa cum ne-am și mutat aici în zonă.
Când vor mai crește. ne vom muta în funcție de școlile lor și așa mai departe. Este o chestie pe care o facem la inițiativa lui Andrei și pe care eu nu am înțeles-o la început: de ce să stăm în chirie, când putem să stăm la casa noastră?! Mi-a explicat că o să stăm în chirie pentru că așa fac oamenii care își doresc să fie flexibili și care își doresc să se lase ghidați de viață, fără să depindă de un punct fix al unei locuințe”, a mărturisit Emily Burghelea, pentru WOWbiz.ro.

Citește și:


Vedeta se declară încântată de posibilitatea de a-și schimba casa oricând dorește, dar a rămas cu un gust amar după ultima experiență cu proprietarul, care nu a fost de acord să țină un animal de companie în apartament și le-a cerut să îl evacueze.

„Este o chestie foarte inteligentă dacă stai să o analizezi. La prima vedere pare o aberație, dar de fapt, în esență, este chiar un lucru foarte bun. Numai că uite există momente de genul, în care noi nu putem să stăm în casa pe care am închiriat-o,, domnul proprietar s-a gândit că nu vrea să stăm acolo cu un cățeluși și uite așa o să fim nevoiți să ne schimbăm apartamentul, mai de voie sau mai de nevoie”, mai spune ea.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni