• PRO TV
  • Horoscop zilnic 13 iulie 2024. Gemenii primesc o invitație la o întâlnire amoroasă, Fecioarele încasează o sumă de bani

Horoscop zilnic 13 iulie 2024. Gemenii primesc o invitație la o întâlnire amoroasă, Fecioarele încasează o sumă de bani

Horoscop zilnic 13 iulie 2024. Gemenii primesc o invitație la o întâlnire amoroasă, Fecioarele încasează o sumă de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 13 iulie 2024.

Berbec

Contextul astral de astăzi te invită să petreci ziua cu partenerul de cuplu. Este o zi favorabilă pentru comunicare, interacționare, rezolvarea unor neînțelegeri și discutarea unor chestiuni, care țin de alegerea unei destinații de vacanță, încrierea la un curs pentru a petrece mai mult timp împreună cu partenerul.

Taur

Deși este zi liberă, te preocupă rezolvarea unor chestiuni profesionale. Mai ai ceva de terminat din timpul săptămânii, să te încadrezi într-un termen limită sau ai preluat, pe o perioadă scurtă, sarcinile unui coleg. S-ar putea, totodată, să organizezi o petrecere, să mergi la cumpărături și să depăsești cu mult bugetul.

Gemeni

Registrul astral de astăzi dinamizează sfera sentimentală și s-ar putea să ai parte de evenimente plăcute, să primești o invitație la o întâlnire romantică, să simți o conexiune puternică cu o persoană cu care flirtezi de ceva timp. Dacă faci parte dintr-un cuplu și au existat neînțelegeri, lucrurile reintră în normal.

Rac

Astăzi are loc o situație în familie, care îți poate aduce niște conștientizări, mai ales dacă s-a mai întâmplat în trecut. S-ar putea să primești și un ajutor financiar, să faci niște investiții în spațiul de locuit sau să cumperi un cadou unui membru al familiei.

Leu

Astăzi este posibil să te caute prietenii sau rudele, să onorezi o invitație de a ieși în oraș, să participi la o petrecere sau evenimente în spațiul social. Ai o dispoziție bună și te împrietenești ușor. De asemenea, ai idei bune, pe care ai vrea să le pui în practică împreună cu un prieten sau foști colegi.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți aduce cheltuieli, dar și încasarea unor sume de bani, pe care vrei să le administrezi cât mai bine. Posibil să apelezi și la un card de credit sau să cumperi în rate un obiect de o valoare mai mare, să faci o plată sau să returnezi o datorie.

Balanță

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te simți bine și cauți să pregătești o strategie într-un proiect pe care dorești să îl reiei. Au loc dialoguri, discuții și negocieri și s-ar putea să fie nevoie să apelezi la un compromis, dacă vrei să închei un contract sau o colaborare.

Scorpion

Astăzi este posibil să ai nevoie de mai multă odihnă și relaxare, să refuzi să ieși. Încerci să-ți faci ordine în gânduri, să găsești cea mai bună soluție la chestiuni, care țin de casă sau administrarea unor imobile pe care le deții cu familia. S-ar putea să discuți cu partenerul despre schimbările pe care vreți să le faceți în casă.

Săgetător

Astăzi ești foarte deschis să socializezi și să-ți organizezi grupul de prieteni, să ieșiți în afara orașului sau să mergeți la o petrecere. În planul sentimental, s-ar putea să ai niște surprize. De asemenea, s-ar putea să-ți reînnoiești o pasiune, un talent, o abilitate.

Capricorn

Cineva dintre apropiații tăi îți poate cere un sfat de natură profesională sau financiară. Îl susții și îl ghidezi, astfel încât să ia cea mai bună decizie. Cu Luna în tranzit prin casa ta a carierei, astăzi pot ieși în evidență și obiectivele tale pe termen lung.

Vărsător

Astăzi se anunță o zi favorabilă studiului. Totodată, ai nevoie să găsești niște răspunsuri la unele frământări interioare și citești, te informezi, dezbați idei. Dacă ești nevoit să muncești, să termini un proiect, s-ar putea să ai energia necesară și o putere mare de concentrare.

Pești

Astăzi te preocupă chestiunile financiare și inițiezi dialoguri cu partenerul de cuplu, pentru că vrei să picați de acord într-o chestiune care vizează niște investiții. De asemenea, dacă ai de gând să-ți schimbi serviciul, pentru că ai primit o ofertă cu beneficii mai mari, s-ar putea să primești niște sfaturi utile de la cineva cu mai multă experiență.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni