• PRO TV
  • Meghan Markle a băgat spaima în angajații de la palat. Soția prințului Harry i-a terorizat pe cei care aveau grijă de ea și a primit o poreclă cu subînțeles: „A fost terifiantă”

Meghan Markle a băgat spaima în angajații de la palat. Soția prințului Harry i-a terorizat pe cei care aveau grijă de ea și a primit o poreclă cu subînțeles: „A fost terifiantă”

Meghan Markle a băgat spaima în angajații de la palat. Soția prințului Harry i-a terorizat pe cei care aveau grijă de ea și a primit o poreclă cu subînțeles: „A fost terifiantă”

Meghan Markle s-a bucurat, o bună perioadă, de simpatia englezilor, odată ce s-a căsătorit cu prințul Harry. Cu toate acestea, angajații Familiei Regale, care erau la dispoziția ei, nu erau atât de încântați de faptul că trebuiau să lucreze pentru ea. 

Gallery

Meghan Markle a stârnit spaima angajaților care aveau grijă de ea, aceștia spunând că avea pretenții de-a dreptul absurde. Comportamentul acesteia nu îi era deloc străin regelui Charles al III-lea, care i-a și dat nurorii sale o poreclă cel puțin interesantă.

Meghan Markle nu era simpatizată de angajați

Familia Regală a Marii Britanii a încercat mereu să se țină departe de scandaluri, însă cel mai mediatizat membru a fost Meghan Markle. De-a lungul timpului, s-a tot zvonit că nu s-ar fi purtat prea frumos cu angajații, angajați care erau de-a dreptul îngroziți de ea, iar pe unii chiar i-ar fi făcut să plângă.

Samantha Cohen a lucrat pentru Familia Regală timp de 20 de ani, însă și-a dat demisia după doar șase luni de când Meghan Markle s-a mutat la palat, mărturisind că, pe lângă faptul că nu înțelegea protocolul regal, nici nu depunea eforturi pentru a-și revizui atitudinea, comportându-se ca o adolescentă.

Citește și:

​Mai mult decât atât, aceasta a precizat că s-a simțit foarte stresată din cauza lui Meghan Markle, iar unul dintre angajați a mărturisit că lucrurile erau chiar mai neplăcute decât părea: „Nu-mi puteam opri tremuratul, întâlnirea cu ea a fost terifiantă”.

Meghan Markle i-a terorizat pe angajați

Samantha Cohen a mai precizat că Meghan Markle și-a terorizat angajații, tratându-i cu duritate, determinându-i pe unii dintre ei chiar să demisioneze.

Din cauza comportamentului său, a fost poreclită „Uraganul Meghan”, iar faptul că nu respecta regulile vestimentare și nici pe cele de etichetă nu au ajutat-o în a fi văzută cu ochi mai buni de personalul palatului.

Citește și:

​Regele Charles al III-lea i-a oferit și el o poreclă lui Meghan, fiind vorba de „tungsten”, un metal dur și casant.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni